Webprepare is hard aan het groeien. Dat betekent dat we op diverse vlakken gaan professionaliseren. Zo ook op het gebied van klantenservice en ondersteuning. Daarom roepen wij vanaf vandaag onze kennisbank in het leven. Hoera!

Kennisbank, wat?

Regelmatig krijgen wij vragen van onze klanten over e-mail, websites, domeinnamen en nog veel meer. We merken dat klanten zichzelf steeds vaker willen ‘redden’. Zij willen geen beroep doen op ons door te bellen of mailen, maar zelf aan de slag. Deze mentaliteit vinden wij prachtig! Maar hoe kunnen we onze klanten nu zelfredzaam maken zonder dat er maar enige vorm van uitleg of documentatie is?

Ongeveer een maand geleden hebben we daarom besloten op zoek te gaan naar een systeem welke het mogelijk maakt om documentatie aan te bieden bij de klant. Voor ons was het belangrijk dat er met niet al teveel moeite goede documentatie online kon worden geplaatst. Daarnaast waren we ook op zoek naar een systeem wat onze communicatie in goede banen kan leiden. Een live-chat op de website was een bonus. Dit alles hebben we nu gevonden, en ook ingericht.

Waar kan ik de kennisbank vinden?

De kennisbank kun je vinden op https://help.webprepare.nl. In onze kennisbank vind je diverse artikelen die je kunnen helpen bij:

  • Het instellen van je e-mailaccount
  • Het voorkomen van spam
  • Het sneller maken van je website
  • .. en meer

De bedoeling is dat de kennisbank wekelijks wordt bijgewerkt met een artikel.

Stroomlijnen communicatie

Doordat we zijn overgestapt naar dit nieuwe systeem, kunnen wij ook de communicatie beter stroomlijnen. Voortaan zijn we daarom bereikbaar op de volgende e-mailadressen:

support@webprepare.nl

Heb je vragen over je website, e-mail, onderhoud of een andersoortige vraag waarbij je hulp nodig hebt? Mail ons dan op support@webprepare.nl.

productie@webprepare.nl

Wordt jouw website, SEO campagne of hosting op dit moment gerealiseerd? Om deze communicatie in goede banen te leiden stuur je alle communicatie naar het e-mailadres productie@webprepare.nl

hallo@webprepare.nl

Ben je nog geen klant? Dan maken we graag kennis met je. Stuur in dat geval een e-mail naar hallo@webprepare.nl.

We hopen hiermee onze dienstverlening te professionaliseren.

Mocht je hierover een vraag hebben, wij zijn te bereiken op de bovenstaande e-mailadressen 😉

Deel dit artikel
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on email
Share on linkedin
Share on whatsapp
Nieuwsbrief ontvangen?

Maximaal 1x per maand een nuttige nieuwsbrief ontvangen?