Contact Offerte aanvragen
071 - 203 204 6 info@webprepare.nl
Dobbeweg 11N KVK: 70806047 2254 AG Voorschoten BTW: NL001304065B03

Wij vinden een goede service net zo belangrijk als een goed product. Wat heb je aan een mooie webshop, als je er zelf niet mee uit de voeten kunt? Wij helpen je met alles rondom je webshop. Van hosting tot langdurige nazorg. Wij zijn niet tevreden, voordat jij dat bent. Je kunt ons dus altijd bellen als je nog vragen hebt of toch nog iets wilt laten aanpassen. Zelfs als je jaren laten een upgrade nodig hebt omdat je zaak zo goed koopt. Vraag direct een offerte aan om jouw webshop te laten bouwen.

Een winstgevende webshop laten bouwen voor een aantrekkelijke prijs

Je hoeft geen expert te zijn om te weten dat een goed werkende en goed uitziende webshop cruciaal is voor een goede omzet.

Je kunt vast zelf een voorbeeld bedenken waarbij je je
winkelmandje verliet, omdat het betaalproces te ingewikkeld was. Of misschien kon je niet eens vinden wat je zocht omdat de webshop zo langzaam laadt dat je voor je gevoel 3 minuten moet wachten tot je op de volgende pagina bent. Zonde als je nu zelf om die redenen klanten kwijt zou raken. Een stijlvolle, snelle, goed functionerende webshop hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn.

Je kunt Webprepare een webshop laten bouwen die volledig voldoet aan jouw wensen. Ongeacht of het gaat om het upgraden van je huidige webshop of de bouw van een splinternieuwe webshop. Wij hebben een jarenlange ervaring in het bouwen van webshops in WooCommerce en hebben een uitgebreide kennis van design, functioneren, Google-optimalisatie en de benodigde certificaten voor een veilige website.

Kleinschalig of groot, een webshop die bij jouw behoeftes past

Met ons kun je alle kanten op. Of je nu een beginnende webshop hebt met slechts een paar producten of een webshop met honderden producten in verschillende categorieën, WooCommerce biedt een oplossing voor iedereen. We regelen ook de koppeling met je boekhoudsysteem en e-mail zodat je direct aan de slag kunt. Zo heb je nergens meer omkijken naar! We gaan met je in gesprek over jouw ideeën en visies voor je bedrijf en bouwen een webshop die echt bij je past. We zorgen ervoor dat de basis er tip top uitziet en je zelf zo eenvoudig mogelijk nieuwe producten kunt toevoegen en informatie kunt aanpassen.

 

Bekijk prijzen

Zelf je website aanpassen

Wij bouwen websites in WordPress. Dit CMS (lees: content management system) is de populairste ter wereld.

De websites die wij maken zijn vrij aanpasbaar voor onze klanten. Na oplevering krijg je log-in gegevens toegestuurd, waarmee je jouw website overal ter wereld kunt aanpassen. Als je liever je tijd aan iets anders besteed, nemen onze webmasters het graag voor je uit handen.

Alles er op en er aan

Wij leveren geen half werk en bieden volledige pakketten met alles er op en er aan. Zo krijgje standaard een webshop die geoptimaliseerd is voor mobiel en tablet. We zorgen voor dejuiste certificaten voor de beveiliging van persoonsgegevens en de webshop. Verder helpenwe je zo lang je nodig hebt. Wil je zelf het beheer doen en zorgen voor updates encertificaten? Dan leveren we een kant-en-klaar product aan waar je zelf mee verder kunt.
Besteed je dit liever uit? Dan helpen we je hier graag mee.

responsivewebsite

Inbegrepen bij alle websites

Dit zijn slechts enkele details welke standaard zijn inbegrepen in onze websites

01

Geschikt voor tablet & mobiel

Al onze websites zijn geschikt voor zowel tablet, mobiel en computer. Op alle apparaten is jouw website dus goed en duidelijk zichtbaar.

02

Binnen 2 weken online

Onze werkwijze is gericht op kwaliteit, maar ook op snelheid. Heeft jouw project haast? We zijn flexibel en zijn daarom in staat je nieuwe website binnen 2 weken op te leveren.

03

Professioneel beheersysteem (CMS)

Wij bouwen websites met WordPress, het meest gebruikte beheersysteem ter wereld. Je kunt op elk moment - wanneer het jou uitkomt - je website aan- passen.

04

SSL-certificaat

Elke website wordt beveiligd met een SSL-certificaat. Zo ben je ervan ver- zekerd dat alle gegevens die worden uitgewisseld via de website, beveiligd zijn. Dit is niet alleen veilig, maar ook Google neemt dit mee!

05

Geoptimaliseerd voor Google

Jouw website wordt technisch voorbereid voor Google. Zo bouwen we Google Analytics in waarmee je statistieken kunt bekijken. Ook bouwen we de mogelijkheid in om zelf je optimaliseren uit te voeren.

06

Onderhoud & beheer

Ook na oplevering van je website zit je bij ons goed. Wij zorgen dagelijks voor updates onder de motorkap, helpen je bij het instellen van je e-mailaccount en zijn er voor je als er iets aan de hand is.

Website & webshoppakketten

offerte aanvragen

Ruim 200+ tevreden klanten

Wij hebben ruim 200 websites gecreëerd. Wij werken voor alle sectoren en kunnen eigenlijk altijd aan de wensen- en eisen van de ondernemer voldoen. Dat getuige ook onze recensies.

https://webprepare.nl/wp-content/uploads/2022/06/rTMS.png
https://webprepare.nl/wp-content/uploads/2022/06/Bukas.png
https://webprepare.nl/wp-content/uploads/2022/06/CaveTown-1.png
https://webprepare.nl/wp-content/uploads/2022/06/Polewolf.png
https://webprepare.nl/wp-content/uploads/2022/06/Hegen.png
https://webprepare.nl/wp-content/uploads/2022/06/Sapori.png
https://webprepare.nl/wp-content/uploads/2022/06/L.A.-Voetbal.png
https://webprepare.nl/wp-content/uploads/2022/06/Medisch-toiletpas.png

Niet voor niets worden wij gemiddeld beoordeeld met 5/5. Ook jij kan vandaag nog een tevreden klant worden!

tevreden klanten

Onze klanten aan het woord

Wij zijn pas blij als jij tevreden bent.

webprepare

Wil je vrijblijvend advies?

Ben je toen aan een nieuwe website? Of wil je juist hoger in Google met jouw bestaande website?

Je kan natuurlijk informatie lezen tot je een ons weegt, maar misschien is het makkelijker even te spreken met 1 tvan onze adviseurs. Deze adviseurs zijn overigens wandelende encyclopedieen als het om website en vindbaarheid gaat. Neem dus snel contact op!

Of een gratis website scan?