Website laten maken

Website laten maken voor slechts € 69,00 p/m

Website laten maken

Wil je ook een website laten maken? Ga dan in zee met een betrouwbare expert op dit gebied. Veel van je potentiële klanten zullen namelijk op internet zoeken naar de diensten of producten die je aanbiedt. Jouw website bepaalt grotendeels de eerste indruk die je bedrijf achterlaat. Een website die er stijlvol uitziet en gebruiksvriendelijk is, betaalt zich daarom snel terug. Helemaal als je kiest voor ons voordelige alles-in-1-pakket.

Aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website voor je bedrijf

Voor je klanten is het belangrijk dat je website een professionele uitstraling heeft en makkelijk te navigeren is. Voor onze ervaren webdesigners is dat eenvoudig te realiseren. Daarnaast is het verstandig om je website compatibel te laten maken voor verschillende soorten devices. Veel mensen zoeken namelijk niet alleen via een PC of laptop, maar ook via een smartphone of tablet op het internet. Het alles-in-1-pakket voorziet je van een responsive website die er op ieder apparaat schitterend uitziet.

Onze voordelen

  • Binnen 2 weken online
  • Alles-in-1 pakket
  • Geschikt voor pc, tablet en mobiel
  • Geoptimaliseerd voor Google
  • Website afgestemd op jouw wensen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Na 1 jaar maandelijks opzegbaar

Je hebt al een complete website voor slechts € 69,00 per maand (ex.btw)

Offerte aanvragen?

Vindbaar in Google

Een website die makkelijk te vinden is voor klanten

Wat heb je aan een mooie website als niemand deze ziet? Om ervoor zorgen dat je website veel bezoekers krijgt, optimaliseren we alle websites die we maken voor zoekmachines zoals Google. Dit vergroot de kans dat je website gevonden wordt door potentiële klanten aanzienlijk. Kun je niet wachten om nieuwe klanten te trekken? Bij Webprepare kunnen we je al binnen 2 weken een nieuwe website bezorgen.

Betrouwbare en persoonlijke service

Bij Webprepare zorgen we ervoor dat je website perfect past bij je bedrijf en persoonlijke wensen. We doen er alles aan om je te voorzien van eerlijk en passend advies. We geven zelfs een tevredenheidsgarantie, zodat je verzekerd bent van een goed resultaat. Bovendien krijg je een vaste contactpersoon, die ook in de toekomst graag met je mee blijft denken.

Service
Webdesign

Professionele website voor een scherpe prijs

Een stijlvolle en professionele website hoeft helemaal niet duur te zijn. Voor de scherpe prijs van €69,- per maand laat je bij ons al een complete website bouwen. Zo wordt de investering verspreid over langere tijd. Ideaal als je een startende ondernemer bent! Na een jaar wordt je abonnement omgezet in een onderhoudscontract en betaal je nog maar € 39,- per maand. Bovendien kun je dit na het eerste jaar maandelijks opzeggen.

Bijna geen omkijken naar je website

Kies je voor ons voordelige alles-in-1-pakket van 69 euro per maand, dan heb je in één keer alles wat je nodig hebt voor een professionele website. De prijs is namelijk inclusief hosting, onderhoud, beheer, updates en e-mail. We gebruiken het gangbare en gebruiksvriendelijke content management systeem WordPress. Dit maakt het makkelijk om je website na verloop van tijd zelf bij te werken. Vind je dat teveel gedoe? Dan doen onze webmasters het graag voor je. Zo heb je nergens meer omkijken naar. Neem nu contact op voor meer informatie.
WordPress

De mening van onze klanten

Jordy Boutier-2

Offerte aanvragen

Wil je een nieuwe website laten maken of heb je interesse in een andere dienst? Vul je gegevens dan in en wij nemen snel contact met je op.

Contactgegevens

Onderwerp