Webprepare logo

Website laten maken

Wil je ook een website laten maken? Ga dan in zee met een betrouwbare expert op dit gebied. Veel van je potentiële klanten zullen namelijk op internet zoeken naar de diensten of producten die je aanbiedt. Jouw website bepaalt grotendeels de eerste indruk die je bedrijf achterlaat. Een website die er stijlvol uitziet en gebruiksvriendelijk is, betaalt zich daarom snel terug. Helemaal als je kiest voor ons voordelige alles-in-1-pakket.

Aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website voor je bedrijf

Voor je klanten is het belangrijk dat je website een professionele uitstraling heeft en makkelijk te navigeren is. Voor onze ervaren webdesigners is dat eenvoudig te realiseren. Daarnaast is het verstandig om je website compatibel te laten maken voor verschillende soorten devices. Veel mensen zoeken namelijk niet alleen via een PC of laptop, maar ook via een smartphone of tablet op het internet. Het alles-in-1-pakket voorziet je van een responsive website die er op ieder apparaat schitterend uitziet.

Webprepare websites

Inbegrepen bij alle websites

Dit zijn slechts enkele details welke standaard zijn inbegrepen in onze websites.

Geschikt voor tablet & mobiel

Al onze websites zijn geschikt voor zowel tablet, mobiel en computer. Op alle apparaten is jouw website dus goed en duidelijk zichtbaar.

Lees meer

Binnen 2 weken online

Onze werkwijze is gericht op kwaliteit, maar ook op snelheid. Heeft jouw project haast? We zijn flexibel en zijn daarom in staat je nieuwe website binnen 2 weken op te leveren.

Lees meer

Professioneel beheersysteem (CMS)

Wij bouwen websites met WordPress, het meest gebruikte beheersysteem ter wereld. Je kunt op elk moment – wanneer het jou uitkomt – je website aanpassen.

Lees meer

SSL-certificaat

Elke website wordt beveiligd met een SSL-certificaat. Zo ben je ervan verzekerd dat alle gegevens die worden uitgewisseld via de website, beveiligd zijn. Dit is niet alleen veilig, maar ook Google neemt dit mee!

Lees meer

Geoptimaliseerd voor Google

Jouw website wordt technisch voorbereid voor Google. Zo bouwen we Google Analytics in waarmee je statistieken kunt bekijken. Ook bouwen we de mogelijkheid in om zelf je optimaliseren uit te voere.

Lees meer

Onderhoud & beheer

Ook na oplevering van je website zit je bij ons goed. Wij zorgen dagelijks voor updates onder de motorkap, helpen je bij het instellen van je e-mailaccount en zijn er voor je als er iets aan de hand is.

Lees meer
Webprepare SEO optimalisatie zoekresultaten

Hoger in Google met je website

Wat heb je aan een mooie website als niemand deze ziet? Om ervoor zorgen dat je website veel bezoekers krijgt, optimaliseren we alle websites die we maken voor zoekmachines zoals Google. Dit vergroot de kans dat je website gevonden wordt door potentiële klanten aanzienlijk. Kun je niet wachten om nieuwe klanten te trekken? Bij Webprepare kunnen we je al binnen 2 weken een nieuwe website bezorgen. 

Betrouwbare en persoonlijke service

Bij Webprepare zorgen we ervoor dat je website perfect past bij je bedrijf en persoonlijke wensen. We doen er alles aan om je te voorzien van eerlijk en passend advies. We geven zelfs een tevredenheidsgarantie, zodat je verzekerd bent van een goed resultaat. Bovendien krijg je een vaste contactpersoon, die ook in de toekomst graag met je mee blijft denken.

Webprepare Social Media adverteren

Professionele website voor een scherpe prijs

Een stijlvolle en professionele website hoeft helemaal niet duur te zijn. Voor een scherpe prijs laat je bij ons al een complete website bouwen. Ideaal als je een startende ondernemer bent! 

Bijna geen omkijken naar je website

Kies je ervoor een website te laten maken door Webprepare, dan heb je in één keer alles wat je nodig hebt voor een professionele website. De prijs is namelijk inclusief hosting, onderhoud, beheer, updates en e-mail. We gebruiken het gangbare en gebruiksvriendelijke content management systeem WordPress. Dit maakt het makkelijk om je website na verloop van tijd zelf bij te werken. Vind je dat teveel gedoe? Dan doen onze webmasters het graag voor je. Zo heb je nergens meer omkijken naar. Neem nu contact op voor meer informatie.

Veel gestelde vragen

We geven je hier antwoord op de meest gestelde vragen

Absoluut! Wij bouwen al onze webshops 'responsive'. Dat wil zeggen dat deze geschikt zijn voor elk apparaat, of dat nu een smartphone of tablet is.

Absoluut! Wij maken gebruik van de payment-service-provider Mollie. Per transactie betaal je aan slechts € 0,35 cent. Ook betalingen via PayPal ontvangen? Zo gepiept.

In onze webshops kun je een onbeperkt aantal producten en categorieën toevoegen. Wij rekenen niets extra's voor extra producten.

Daar kunnen we diverse instrumenten voor inzetten, zoals SEO, SEA of misschien zelfs Social Media Marketing. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden.

Webprepare

Navigation