Webprepare logo

Website onderhoud

Website onderhoud is vandaag de dag essentieel. In de hedendaagse wereld is het belangrijk dat je regelmatig je website bijwerkt en daarmee up-to-date houdt. Het alom bekende spreekwoord ‘stilstand is achteruitgang’ is hierop van toepassing. En daarbij; er is bij een website altijd ruimte voor verbetering.

 

Of het nu gaat om cosmetische veranderen aan jouw website, of technische verbeteringen onder de motorkap; wij helpen je hier graag bij.

Webprepare website onderhoud

Website onderhoud - weten waar je aan toe bent

Voor een vast bedrag per maand regelen wij ‘t!

WordPress updates

Wij controleren wekelijks op updates. Zijn er updates beschikbaar? Dan installeren wij deze. Daar hoef jij niets aan doen. Zo ben je altijd verzekerd van een up-to-date website die onder de motorkap volledig up-to-date is.

Lees meer

User-Experience verbeteringen

Wij vinden dat je website geld zou moeten opleveren. Stel je voor dat je genoeg bezoekers hebt op je website, maar ze weten we weg niet te vinden naar het indienen van een aanvraag? Ook daar kijken wij naar en doen indien nodig een verbetervoorstel. Uiteindelijle doelstelling; meer aanvragen genereren!

Lees meer

Cosmetische verbeteringen

Je website net even wat mooier maken dan die nu is. Onze topdesigners met ruim 10 jaar ervaring weten altijd wel iets aan te stippen wat vanuit design-oogpunt beter kan. 

Lees meer

WordPress hosting

Indien je een onderhoudscontract bij ons afsluit hosten wij jouw website op onze supersnelle VPS servers welke speciaal zijn ingericht voor WordPress-websites. 

Lees meer

Monitoring

Wij bewaken jouw website 24/7. Is jouw website om welke reden dan ook offline? Vaak voordat jij het door hebt hebben onze engineers het al opgelost. Elke minuut wordt er  namelijk gekeken of jouw nog online is. Als dit niet het geval is, krijgen wij direct een melding. En lossen wij het op!

Lees meer

Geen onvoorziene kosten

Bij veel webbouwers betaal je voor elke wijziging, toevoegen of andersoortige werkzaamheden. Dat kan erg vervelend zijn. Met een onderhoudscontract betaal je een vast bedrag per maand waarin wijzigingen inclusief zijn. Zo kom je niet meer voor onverwachte kosten te staan.

Lees meer
Webprepare kosten website

Kosten website onderhoud

Alles leuk en aardig zal je denken, maar wat kost het nu om jouw website te laten onderhouden?

 

Onze onderhoudscontracten starten al vanaf € 29,99 excl. btw per maand. Voor een vast bedrag per maand ben je dus verlost van al je zorgen met betrekking tot een domeinnaam, e-mail, SSL, malware, servers en nog veel meer technische vakjargon waar je hoogstwaarschijnlijk geen interesse in hebt!

FAQ

Antwoord op de meest gestelde vragen over website onderhoud.

Wijzigingen van tekst, afbeeldingen, formulieren en andersoortige content op basis van FUP*.

Het toevoegen van plug-in(s), het realiseren van koppelingen, conversieoptimalisatie en meer. We informeren je uiteraard ook graag over wat er niet is inbegrepen.

Ja! Sterker nog, om de continuïteit van onze diensten te garanderen stellen wij het als vereiste dat je jouw website/-shop bij ons host. Gelukkig zetten wij deze in de meeste gevallen kosteloos voor je over - evenals je e-mail.

Natuurlijk! We zijn altijd nieuwsgierig waar we jou precies mee kunnen helpen. Naar aanleiding daarvan kunnen wij een offerte opstellen en de werkzaamheden eenmalig voor je uitvoeren.

Webprepare

Navigation