Contact Offerte aanvragen
071 - 203 204 6 info@webprepare.nl
Dobbeweg 11N KVK: 70806047 2254 AG Voorschoten BTW: NL001304065B03

Kun je redelijk uit de voeten met WordPress, maar heb je het gevoel dat je er meer uit kunt halen? Wil je een professionele website laten bouwen door een echte WordPress specialist zodat je er daarna zelf mee aan de slag kan? Dan zit je bij Webprepare op het juiste adres. WordPress is het meest gebruikte website systeem in Nederland en dat heeft natuurlijk een reden. Het is gemakkelijk in gebruik en bied eindeloze mogelijkheden qua styling en opbouw.

WordPress, hét platform voor professionele website

Met WordPress kun je alle kanten op. Misschien heb je er zelf al eens naar gekeken en een standaard opzet gemaakt. Je komt met standaard sjablonen al een eind om zelf een basis website te maken. Helaas is een basis website vandaag de dag echt niet meer genoeg om er uit te springen. Daarvoor zijn wij er. Als WordPress specialist weten we hoe je alles uit het platform kunt halen en een website kunt maken die omzet genereert. Wat dan weer wel fijn is, is dat het zo’n gemakkelijk systeem is dat je er verder zelf mee aan de slag kan. Wij maken het zo voor je dat je zelf de belangrijke dingen aan kunt passen, maar de basis er tip top uit ziet. Denk bijvoorbeeld aan een aanpasbare menukaart of productpagina. Wij maken het precies zoals jij wilt.

Wij vinden een goede service net zo belangrijk als een goed product. Wij helpen je met alles rondom je website en leggen je uit hoe je hem zelf kunt gebruiken. Van hosting tot langdurige nazorg. Wij zijn niet tevreden, voordat jij dat bent. Zo koppelen we meteen je bedrijfsmail aan je website en regelen we ook de hosting als je daar zelf niet uit komt. Je kunt ons altijd bellen als je nog vragen hebt of toch nog iets wilt laten aanpassen. Ook als je jaren later je bedrijf uitbreid en je website een update nodig heeft, staan we nog steeds voor je klaar. Vraag direct een offerte aan om jouw website te laten bouwen.

Een website voor alle apparaten geschikt

Je komt er tegenwoordig niet meer mee weg als je website niet goed zichtbaar is op een telefoon of tablet.

Research shows that more than half of all website traffic comes from a phone, tablet or other type of device. Visitors want to see information quickly, wherever and whenever they want. It is therefore essential to optimize for both PC and phone and tablet.

Every website we build is responsive. That is, these are suitable for PC, phone and tablet. This ensures excellent user-friendliness.

Google also has a finger in the pie. A website that is responsive will respect Google more than a website that is not responsive. Ultimately, this can cause a website to rank higher in Google.

Bekijk prijzen

Zelf je website aanpassen

Wij bouwen websites in WordPress. Dit CMS (lees: content management system) is de populairste ter wereld.

The websites we create are quite customizable for our customers. After delivery, you will receive log-in data, with which you can adjust your website anywhere in the world. If you prefer to spend your time on something else, our webmasters will be happy to take it off your hands.

Alles er op ener aan

Inbegrepen bij alle websites

Dit zijn slechts enkele details welke standaard zijn inbegrepen in onze websites

01

Geschikt voor tablet & mobiel

Al onze websites zijn geschikt voor zowel tablet, mobiel en computer. Op alle apparaten is jouw website dus goed en duidelijk zichtbaar.

02

Binnen 2 weken online

Onze werkwijze is gericht op kwaliteit, maar ook op snelheid. Heeft jouw project haast? We zijn flexibel en zijn daarom in staat je nieuwe website binnen 2 weken op te leveren.

03

Professioneel beheersysteem (CMS)

Wij bouwen websites met WordPress, het meest gebruikte beheersysteem ter wereld. Je kunt op elk moment - wanneer het jou uitkomt - je website aan- passen.

04

SSL-certificaat

Elke website wordt beveiligd met een SSL-certificaat. Zo ben je ervan ver- zekerd dat alle gegevens die worden uitgewisseld via de website, beveiligd zijn. Dit is niet alleen veilig, maar ook Google neemt dit mee!

05

Geoptimaliseerd voor Google

Jouw website wordt technisch voorbereid voor Google. Zo bouwen we Google Analytics in waarmee je statistieken kunt bekijken. Ook bouwen we de mogelijkheid in om zelf je optimaliseren uit te voeren.

06

Onderhoud & beheer

Ook na oplevering van je website zit je bij ons goed. Wij zorgen dagelijks voor updates onder de motorkap, helpen je bij het instellen van je e-mailaccount en zijn er voor je als er iets aan de hand is.

Website & webshoppakketten

offerte aanvragen

Ruim 200+ tevreden klanten

Wij hebben ruim 200 websites gecreëerd. Wij werken voor alle sectoren en kunnen eigenlijk altijd aan de wensen- en eisen van de ondernemer voldoen. Dat getuige ook onze recensies.

https://webprepare.nl/wp-content/uploads/2022/06/rTMS.png
https://webprepare.nl/wp-content/uploads/2022/06/Bukas.png
https://webprepare.nl/wp-content/uploads/2022/06/CaveTown-1.png
https://webprepare.nl/wp-content/uploads/2022/06/Polewolf.png
https://webprepare.nl/wp-content/uploads/2022/06/Hegen.png
https://webprepare.nl/wp-content/uploads/2022/06/Sapori.png
https://webprepare.nl/wp-content/uploads/2022/06/L.A.-Voetbal.png
https://webprepare.nl/wp-content/uploads/2022/06/Medisch-toiletpas.png

Niet voor niets worden wij gemiddeld beoordeeld met 5/5. Ook jij kan vandaag nog een tevreden klant worden!

tevreden klanten

Onze klanten aan het woord

Wij zijn pas blij als jij tevreden bent.

webprepare

Wil je vrijblijvend advies?

Ben je toen aan een nieuwe website? Of wil je juist hoger in Google met jouw bestaande website?

Je kan natuurlijk informatie lezen tot je een ons weegt, maar misschien is het makkelijker even te spreken met 1 tvan onze adviseurs. Deze adviseurs zijn overigens wandelende encyclopedieen als het om website en vindbaarheid gaat. Neem dus snel contact op!

Of een gratis website scan?