Contact Offerte aanvragen
071 - 203 204 6 info@webprepare.nl
Dobbeweg 11N KVK: 70806047 2254 AG Voorschoten BTW: NL001304065B03

Ben jij op zoek naar een goede webdesigner, maar wil je daar niet de hoofdprijs voor betalen? Dan zit je bij deze freelance webdesigner op het juiste adres. Door te kiezen voor een eenmanszaak draai je niet op voor kosten die niks te maken hebben met de website. Je krijgt waar je voor betaald zonder dat je inlevert op kwaliteit. Bovendien houd je de lijntjes kort. Je weet met wie je zaken doet en wie je moet bellen als er iets aangepast moet worden.

Persoonlijke website speciaal voor jouw bedrijf

Met een jarenlange ervaring in WordPress zijn wij in staat jouw wensen om te zetten in een website, precies zoals jij het wilt.

We werken niet met kant-en-klare sjablonen op basis opzetjes, maar bouwen alles zoals jij het wilt. We gaan met jou rond de tafel zitten om je ideeën om te zetten in een website die aan al je wensen voldoet. Je kunt hier dus je volledige creativiteit op loslaten. Welk design je ook zoekt, het is te maken. Persoonlijk en het perfecte visitekaartje voor je bedrijf. Zo gemaakt dat je er zelf mee aan de slag kunt.

Waarom Webprepare?

In 2018 is Webprepare opgericht met het doel om professionele, gepersonaliseerde
websites te bouwen met een laagdrempelig, persoonlijk contact. Zaken doen hoeft niet stoffig te zijn. Wij houden het graag gezellig, maar wel professioneel. Met meer dan 15 jaar ervaring in websitebouw, design, hosting en meer, weten we wat we doen. Dit heeft ons ook geleerd dat een persoonlijke touch een website echt af maakt. Daarom focussen wij op het persoonlijke contact en goede nazorg. We maken de website mét jou. En dit alles doen we tegen een aantrekkelijke prijs. Geen beginner met een beginners tarief, maar een ervaren webdesigner die daar simpelweg niet de hoofdprijs voor vraagt.

Van begin tot eind geregeld

Naast een strak design wil je ook een website die werkt en resultaat boekt. Een snelle website, makkelijk in gebruik en met de juiste certificaten. Bij Webprepare leveren we geen half werk. Je krijgt een volledig pakket met hosting, email koppeling, certificaten en een mobiel en tablet geoptimaliseerde website. Daarbij is goede nazorg voor ons net zo belangrijk als een goed product. Je kunt ons altijd bellen als je nog iets extra wilt toevoegen of er even niet meer uitkomt. Met een vast contactpersoon weet je altijd waar je aan toe bent. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor jouw website.

 

Bekijk prijzen

Zelf je website aanpassen

Wij bouwen websites in WordPress. Dit CMS (lees: content management system) is de populairste ter wereld.

De websites die wij maken zijn vrij aanpasbaar voor onze klanten. Na oplevering krijg je log-in gegevens toegestuurd, waarmee je jouw website overal ter wereld kunt aanpassen. Als je liever je tijd aan iets anders besteed, nemen onze webmasters het graag voor je uit handen.

responsivewebsite

Inbegrepen bij alle websites

Dit zijn slechts enkele details welke standaard zijn inbegrepen in onze websites

01

Geschikt voor tablet & mobiel

Al onze websites zijn geschikt voor zowel tablet, mobiel en computer. Op alle apparaten is jouw website dus goed en duidelijk zichtbaar.

02

Binnen 2 weken online

Onze werkwijze is gericht op kwaliteit, maar ook op snelheid. Heeft jouw project haast? We zijn flexibel en zijn daarom in staat je nieuwe website binnen 2 weken op te leveren.

03

Professioneel beheersysteem (CMS)

Wij bouwen websites met WordPress, het meest gebruikte beheersysteem ter wereld. Je kunt op elk moment - wanneer het jou uitkomt - je website aan- passen.

04

SSL-certificaat

Elke website wordt beveiligd met een SSL-certificaat. Zo ben je ervan ver- zekerd dat alle gegevens die worden uitgewisseld via de website, beveiligd zijn. Dit is niet alleen veilig, maar ook Google neemt dit mee!

05

Geoptimaliseerd voor Google

Jouw website wordt technisch voorbereid voor Google. Zo bouwen we Google Analytics in waarmee je statistieken kunt bekijken. Ook bouwen we de mogelijkheid in om zelf je optimaliseren uit te voeren.

06

Onderhoud & beheer

Ook na oplevering van je website zit je bij ons goed. Wij zorgen dagelijks voor updates onder de motorkap, helpen je bij het instellen van je e-mailaccount en zijn er voor je als er iets aan de hand is.

Website & webshoppakketten

offerte aanvragen

Ruim 200+ tevreden klanten

Wij hebben ruim 200 websites gecreëerd. Wij werken voor alle sectoren en kunnen eigenlijk altijd aan de wensen- en eisen van de ondernemer voldoen. Dat getuige ook onze recensies.

https://webprepare.nl/wp-content/uploads/2022/06/rTMS.png
https://webprepare.nl/wp-content/uploads/2022/06/Bukas.png
https://webprepare.nl/wp-content/uploads/2022/06/CaveTown-1.png
https://webprepare.nl/wp-content/uploads/2022/06/Polewolf.png
https://webprepare.nl/wp-content/uploads/2022/06/Hegen.png
https://webprepare.nl/wp-content/uploads/2022/06/Sapori.png
https://webprepare.nl/wp-content/uploads/2022/06/L.A.-Voetbal.png
https://webprepare.nl/wp-content/uploads/2022/06/Medisch-toiletpas.png

Niet voor niets worden wij gemiddeld beoordeeld met 5/5. Ook jij kan vandaag nog een tevreden klant worden!

tevreden klanten

Onze klanten aan het woord

Wij zijn pas blij als jij tevreden bent.

webprepare

Wil je vrijblijvend advies?

Ben je toen aan een nieuwe website? Of wil je juist hoger in Google met jouw bestaande website?

Je kan natuurlijk informatie lezen tot je een ons weegt, maar misschien is het makkelijker even te spreken met 1 tvan onze adviseurs. Deze adviseurs zijn overigens wandelende encyclopedieen als het om website en vindbaarheid gaat. Neem dus snel contact op!

Of een gratis website scan?