Contact Offerte aanvragen
071 - 203 204 6 info@webprepare.nl
Dobbeweg 11N KVK: 70806047 2254 AG Voorschoten BTW: NL001304065B03

Wil je een geavanceerde website laten maken en zoek je iemand die de skills heeft om dit te doen? Bij Webprepare zit je goed. Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring in websitebouw met een specialisatie in WordPress. Omdat wij ons daar in specialiseren weten wij er alles vanaf en kunnen we de website volledig maken zoals jij wilt. Of je al een basis hebt die je wilt opschalen of een hele nieuwe website wilt laten maken, wij kunnen je helpen.

De specialist op het gebied van websitebouw

Als je elke dag met een systeem werkt, heeft het uiteindelijk geen geheimen meer. Omdat wij ons al snel hebben gespecialiseerd op WordPress, weten wij alles van dit systeem af en zijn de opties voor ons eindeloos.

Om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen heb je een
website nodig die tip top in orde is, er strak uit ziet, snel is en er uit springt ten opzichte van de concurrentie. Iedereen heeft tegenwoordig een website, je komt er niet met half werk. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan voor jouw nieuwe website.

De juiste opbouw én vormgeving

Je kunt je vast een moment herinneren dat je een website hebt verlaten omdat je niet kon vinden wat je zocht of de website na 20 seconden nog steeds niet geladen was. Een goede website moet de juiste informatie op de juiste plek aanbieden. Niet te veel, niet te weinig en duidelijk te vinden. Een website moet snel zijn en gemakkelijk in gebruik. Bovendien moet het er mooi uitzien, het is het visitekaartje van je bedrijf en je wilt dat mensen je onthouden. Dit is meer dan een mooi logo, je stijl moet matchen en voor je bedrijf spreken. Bovendien wil je bovenaan staan in Google. Dat is voor een groot deel inhoud, maar ook de juiste certificaten en een geoptimaliseerde website bouwen daar aan mee. Wij hebben verstand van al deze aspecten en kunnen jou helpen met meer dan alleen een mooie website.

All-inclusive pakket voor een volledige website

Bij ons krijg je altijd het volledige pakket. Zo zorgen we dat je website
standaard geoptimaliseerd is voor mobiel en tablet. We zorgen voor de juiste certificaten voor de veiligheid van je website, en we kunnen je helpen met hosting en het koppelen van je e-mailaccount. Verder helpen we je zo lang je wilt. Wil je zelf het beheer doen en zorgen voor updates en certificaten? Dan leveren we een kant-en-klaar product aan waar je zelf mee verder kunt. Besteed je dit liever uit? Dan helpen we je hier ook graag mee.

 

Bekijk prijzen

Zelf je website aanpassen

Wij bouwen websites in WordPress. Dit CMS (lees: content management system) is de populairste ter wereld.

De websites die wij maken zijn vrij aanpasbaar voor onze klanten. Na oplevering krijg je log-in gegevens toegestuurd, waarmee je jouw website overal ter wereld kunt aanpassen. Als je liever je tijd aan iets anders besteed, nemen onze webmasters het graag voor je uit handen.

responsivewebsite

Inbegrepen bij alle websites

Dit zijn slechts enkele details welke standaard zijn inbegrepen in onze websites

01

Geschikt voor tablet & mobiel

Al onze websites zijn geschikt voor zowel tablet, mobiel en computer. Op alle apparaten is jouw website dus goed en duidelijk zichtbaar.

02

Binnen 2 weken online

Onze werkwijze is gericht op kwaliteit, maar ook op snelheid. Heeft jouw project haast? We zijn flexibel en zijn daarom in staat je nieuwe website binnen 2 weken op te leveren.

03

Professioneel beheersysteem (CMS)

Wij bouwen websites met WordPress, het meest gebruikte beheersysteem ter wereld. Je kunt op elk moment - wanneer het jou uitkomt - je website aan- passen.

04

SSL-certificaat

Elke website wordt beveiligd met een SSL-certificaat. Zo ben je ervan ver- zekerd dat alle gegevens die worden uitgewisseld via de website, beveiligd zijn. Dit is niet alleen veilig, maar ook Google neemt dit mee!

05

Geoptimaliseerd voor Google

Jouw website wordt technisch voorbereid voor Google. Zo bouwen we Google Analytics in waarmee je statistieken kunt bekijken. Ook bouwen we de mogelijkheid in om zelf je optimaliseren uit te voeren.

06

Onderhoud & beheer

Ook na oplevering van je website zit je bij ons goed. Wij zorgen dagelijks voor updates onder de motorkap, helpen je bij het instellen van je e-mailaccount en zijn er voor je als er iets aan de hand is.

Website & webshoppakketten

offerte aanvragen

Ruim 200+ tevreden klanten

Wij hebben ruim 200 websites gecreëerd. Wij werken voor alle sectoren en kunnen eigenlijk altijd aan de wensen- en eisen van de ondernemer voldoen. Dat getuige ook onze recensies.

https://webprepare.nl/wp-content/uploads/2022/06/rTMS.png
https://webprepare.nl/wp-content/uploads/2022/06/Bukas.png
https://webprepare.nl/wp-content/uploads/2022/06/CaveTown-1.png
https://webprepare.nl/wp-content/uploads/2022/06/Polewolf.png
https://webprepare.nl/wp-content/uploads/2022/06/Hegen.png
https://webprepare.nl/wp-content/uploads/2022/06/Sapori.png
https://webprepare.nl/wp-content/uploads/2022/06/L.A.-Voetbal.png
https://webprepare.nl/wp-content/uploads/2022/06/Medisch-toiletpas.png

Niet voor niets worden wij gemiddeld beoordeeld met 5/5. Ook jij kan vandaag nog een tevreden klant worden!

tevreden klanten

Onze klanten aan het woord

Wij zijn pas blij als jij tevreden bent.

webprepare

Wil je vrijblijvend advies?

Ben je toen aan een nieuwe website? Of wil je juist hoger in Google met jouw bestaande website?

Je kan natuurlijk informatie lezen tot je een ons weegt, maar misschien is het makkelijker even te spreken met 1 tvan onze adviseurs. Deze adviseurs zijn overigens wandelende encyclopedieen als het om website en vindbaarheid gaat. Neem dus snel contact op!

Of een gratis website scan?