Contact Offerte aanvragen
071 - 203 204 6 info@webprepare.nl
Dobbeweg 11N KVK: 70806047 2254 AG Voorschoten BTW: NL001304065B03

Tegenwoordig doen we zoveel online dat een goed werkende en professioneel uitziende website echt een must is. We willen eigenlijk in 1 seconde in 1 klik alle benodigde informatie hebben. Een snelle en overzichtelijke website is dus onmisbaar. Bovendien wil je natuurlijk dat jouw website jouw bedrijf representeert. Een strakke look die bij jou past en die je klanten onthouden. In een grote stad als Den Haag moet je al opboksen tegen je concurrentie, dan is het zaak je er echt uit springt en je website op orde is.

Webprepare, jouw website bouwer in Den Haag

We begrijpen dat niet iedereen gespecialiseerd is in het maken van websites, maar gelukkig zijn wij dat wel!

Wij hebben een jarenlange ervaring met inmiddels een goede naam in de Haaglanden. We hebben kennis van alles op het gebied van websites, vindbaarheid, hosting, email en WordPress. Kortom, naast dat strakke design, weten we ook wat je nodig hebt om bovenaan de lijst in Google te komen. Zorg dat je als eerste gevonden wordt en een blijvende indruk achterlaat. Wil jij een professionele website laten maken in Den Haag? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Een website die perfect bij jou past

Bij Webprepare bouwen we websites vanaf het begin op. Elk bedrijf is uniek en verdient een passende, unieke website waarmee je er echt uitspringt. Wij gaan een samenwerking met jou aan om iets te bouwen wat echt bij jouw bedrijf past. Geen standaard sjablonen, maar een op maat gemaakte website. Alles is mogelijk. Laat je creativiteit de vrije loop en wij bouwen het voor je. Zo gemaakt dat je er zelf verder mee aan de slag kan. Maar als je toch nog hulp nodig hebt, zijn wij er ook gewoon. Wij geloven in een goede service, met één
aanspreekpunt, waar je ook na oplevering gewoon terecht kunt met je vragen.

Een mooie website, ook voor onderweg

Ook onderweg zijn we steeds meer online en het belang van mobiel geoptimaliseerde websites is steeds belangrijker. Of je nu even snel in de trein vast een menukaart doorneemt, of ‘s avonds op de bank zoekt naar een nieuwe TV, mobieltjes zijn niet meer weg te denken. Bij ons krijg je standaard een responsieve website, die geoptimaliseerd is voor mobiel en tablet. Waar jouw klanten ook zijn, ze kunnen bij jou hun informatie vinden! Dit werkt ook positief voor je ranking in Google, win-win dus.

Bekijk prijzen

Zelf je website aanpassen

Wij bouwen websites in WordPress. Dit CMS (lees: content management system) is de populairste ter wereld.

De websites die wij maken zijn vrij aanpasbaar voor onze klanten. Na oplevering krijg je log-in gegevens toegestuurd, waarmee je jouw website overal ter wereld kunt aanpassen. Als je liever je tijd aan iets anders besteed, nemen onze webmasters het graag voor je uit handen.

responsivewebsite

Inbegrepen bij alle websites

Dit zijn slechts enkele details welke standaard zijn inbegrepen in onze websites

01

Geschikt voor tablet & mobiel

Al onze websites zijn geschikt voor zowel tablet, mobiel en computer. Op alle apparaten is jouw website dus goed en duidelijk zichtbaar.

02

Binnen 2 weken online

Onze werkwijze is gericht op kwaliteit, maar ook op snelheid. Heeft jouw project haast? We zijn flexibel en zijn daarom in staat je nieuwe website binnen 2 weken op te leveren.

03

Professioneel beheersysteem (CMS)

Wij bouwen websites met WordPress, het meest gebruikte beheersysteem ter wereld. Je kunt op elk moment - wanneer het jou uitkomt - je website aan- passen.

04

SSL-certificaat

Elke website wordt beveiligd met een SSL-certificaat. Zo ben je ervan ver- zekerd dat alle gegevens die worden uitgewisseld via de website, beveiligd zijn. Dit is niet alleen veilig, maar ook Google neemt dit mee!

05

Geoptimaliseerd voor Google

Jouw website wordt technisch voorbereid voor Google. Zo bouwen we Google Analytics in waarmee je statistieken kunt bekijken. Ook bouwen we de mogelijkheid in om zelf je optimaliseren uit te voeren.

06

Onderhoud & beheer

Ook na oplevering van je website zit je bij ons goed. Wij zorgen dagelijks voor updates onder de motorkap, helpen je bij het instellen van je e-mailaccount en zijn er voor je als er iets aan de hand is.

Website & webshoppakketten

offerte aanvragen

Ruim 200+ tevreden klanten

Wij hebben ruim 200 websites gecreëerd. Wij werken voor alle sectoren en kunnen eigenlijk altijd aan de wensen- en eisen van de ondernemer voldoen. Dat getuige ook onze recensies.

https://webprepare.nl/wp-content/uploads/2022/06/rTMS.png
https://webprepare.nl/wp-content/uploads/2022/06/Bukas.png
https://webprepare.nl/wp-content/uploads/2022/06/CaveTown-1.png
https://webprepare.nl/wp-content/uploads/2022/06/Polewolf.png
https://webprepare.nl/wp-content/uploads/2022/06/Hegen.png
https://webprepare.nl/wp-content/uploads/2022/06/Sapori.png
https://webprepare.nl/wp-content/uploads/2022/06/L.A.-Voetbal.png
https://webprepare.nl/wp-content/uploads/2022/06/Medisch-toiletpas.png

Niet voor niets worden wij gemiddeld beoordeeld met 5/5. Ook jij kan vandaag nog een tevreden klant worden!

tevreden klanten

Onze klanten aan het woord

Wij zijn pas blij als jij tevreden bent.

webprepare

Wil je vrijblijvend advies?

Ben je toen aan een nieuwe website? Of wil je juist hoger in Google met jouw bestaande website?

Je kan natuurlijk informatie lezen tot je een ons weegt, maar misschien is het makkelijker even te spreken met 1 tvan onze adviseurs. Deze adviseurs zijn overigens wandelende encyclopedieen als het om website en vindbaarheid gaat. Neem dus snel contact op!

Of een gratis website scan?