Contact Offerte aanvragen
071 - 203 204 6 info@webprepare.nl
Dobbeweg 11N KVK: 70806047 2254 AG Voorschoten BTW: NL001304065B03

Tegenwoordig doen we zoveel online dat een goed werkende en professioneel uitziende website echt een must is. Met een slome of ouderwetse website loop je meteen een paar stappen achter. Bovendien kom je in Google nooit hoog te staan, als je website niet op orde is. Naast de juiste informatie, kijkt Google ook naar je certificaten en snelheid. Zie vanaf onderaan de lijst je concurrentie maar eens voor te blijven. Zeker in een grote stad als Rotterdam.

Webprepare, jouw website bouwer in Rotterdam

Gelukkig zijn wij er om je te helpen met die strakke, snelle, geoptimaliseerde website waarmee je klanten binnen haalt. We zijn een bedrijf gespecialiseerd in websitebouw met inmiddels een goede naam in Zuid-Holland. We hebben kennis en ervaring in alles op het gebied van websites, vindbaarheid, hosting, email en WordPress. Kortom, wij zorgen voor die goede score op Google zodat je jouw concurrentie aankunt. Wil jij een professionele website laten maken in Rotterdam? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Why Webprepare?

First of all, we build a complete website for you with everything on and off. Because we do this completely ourselves, without the help of templates, we can tailor this exactly. A personalized website that fully matches your company. Do you have something that needs to be adjusted regularly? We build this in such a way that even the least experienced website user can get started with it. For manual adjustments you can always call us and we will ensure that your website continues to run. With the latest updates, security certificates and lightning-fast recovery if your website goes offline, you can leave your website maintenance to us without any worries.

Een mooie website, ook voor onderweg

Ook onderweg zijn we steeds meer online en het belang van mobiel geoptimaliseerde websites is steeds belangrijker. Etentje vanavond en wil je vast weten wat er op het menu staat? Bekijk de menukaart gewoon in de trein. Rotdag gehad op werk en op zoek naar een nieuwe baan? Check meteen die vacaturewebsite op je tablet. Bij ons krijg je standaard een responsieve website, die geoptimaliseerd is voor mobiel en tablet. Waar jouw klanten ook zijn, ze kunnen bij jou hun informatie vinden! Slecht geoptimaliseerde websites komen ook nooit bovenaan Google. Zonder mobiele website loop je dus weer achter. Benieuwd naar hoe je huidige website het doet? Vraag van vrijblijvend een websitecheck aan om de pijnpunten te achterhalen.

Bekijk prijzen

Zelf je websiteaanpassen

Wij bouwen websites in WordPress. Dit CMS (lees: content management system) is de populairste ter wereld.

De websites die wij maken zijn vrij aanpasbaar voor onze klanten. Na oplevering krijg je log-in gegevens toegestuurd, waarmee je jouw website overal ter wereld kunt aanpassen. Als je liever je tijd aan iets anders besteed, nemen onze webmasters het graag voor je uit handen.

responsivewebsite

Inbegrepen bij alle websites

Dit zijn slechts enkele details welke standaard zijn inbegrepen in onze websites

01

Geschikt voor tablet & mobiel

Al onze websites zijn geschikt voor zowel tablet, mobiel en computer. Op alle apparaten is jouw website dus goed en duidelijk zichtbaar.

02

Binnen 2 weken online

Onze werkwijze is gericht op kwaliteit, maar ook op snelheid. Heeft jouw project haast? We zijn flexibel en zijn daarom in staat je nieuwe website binnen 2 weken op te leveren.

03

Professioneel beheersysteem (CMS)

Wij bouwen websites met WordPress, het meest gebruikte beheersysteem ter wereld. Je kunt op elk moment - wanneer het jou uitkomt - je website aan- passen.

04

SSL-certificaat

Elke website wordt beveiligd met een SSL-certificaat. Zo ben je ervan ver- zekerd dat alle gegevens die worden uitgewisseld via de website, beveiligd zijn. Dit is niet alleen veilig, maar ook Google neemt dit mee!

05

Geoptimaliseerd voor Google

Jouw website wordt technisch voorbereid voor Google. Zo bouwen we Google Analytics in waarmee je statistieken kunt bekijken. Ook bouwen we de mogelijkheid in om zelf je optimaliseren uit te voeren.

06

Onderhoud & beheer

Ook na oplevering van je website zit je bij ons goed. Wij zorgen dagelijks voor updates onder de motorkap, helpen je bij het instellen van je e-mailaccount en zijn er voor je als er iets aan de hand is.

Website & webshoppakketten

offerte aanvragen

Ruim 200+ tevreden klanten

Wij hebben ruim 200 websites gecreëerd. Wij werken voor alle sectoren en kunnen eigenlijk altijd aan de wensen- en eisen van de ondernemer voldoen. Dat getuige ook onze recensies.

https://webprepare.nl/wp-content/uploads/2022/06/rTMS.png
https://webprepare.nl/wp-content/uploads/2022/06/Bukas.png
https://webprepare.nl/wp-content/uploads/2022/06/CaveTown-1.png
https://webprepare.nl/wp-content/uploads/2022/06/Polewolf.png
https://webprepare.nl/wp-content/uploads/2022/06/Hegen.png
https://webprepare.nl/wp-content/uploads/2022/06/Sapori.png
https://webprepare.nl/wp-content/uploads/2022/06/L.A.-Voetbal.png
https://webprepare.nl/wp-content/uploads/2022/06/Medisch-toiletpas.png

Niet voor niets worden wij gemiddeld beoordeeld met 5/5. Ook jij kan vandaag nog een tevreden klant worden!

tevreden klanten

Onze klanten aan het woord

Wij zijn pas blij als jij tevreden bent.

webprepare

Wil je vrijblijvend advies?

Ben je toen aan een nieuwe website? Of wil je juist hoger in Google met jouw bestaande website?

Je kan natuurlijk informatie lezen tot je een ons weegt, maar misschien is het makkelijker even te spreken met 1 tvan onze adviseurs. Deze adviseurs zijn overigens wandelende encyclopedieen als het om website en vindbaarheid gaat. Neem dus snel contact op!

Of een gratis website scan?