uit liefde voor het vak

Over ons

Ontstaan omdat het altijd beter kan

Er zijn nog zoveel websites ondermaats

Webprepare is ontstaan vanwege liefde voor het vak. Het klinkt misschien wat cliché, of niet? Onze eigenaar Jordy Boutier begon bijvoorbeeld op zijn 11e al met het bouwen van websites. Eerst voor de plaatselijke voetbalvereniging, later voor zowel kleine start-ups als grote multinationals.

Hem is opgevallen is dat er nog steeds veel ondernemers zijn die geen aandacht besteden aan hun website. Dat is zonde. Een website is vaak alles bepalend bij het werven van klanten. Aldoende is hij juist met deze ondernemers in gesprek gegaan. Waarom wilde men geen aandacht besteden aan hun website? Natuurlijk, als eigen baas hebben we het allemaal druk. Maar vaak kreeg hij te horen dat er geen budget voor was, men zag door de bomen het bos niet meer door diverse partijen en vond het wel best.

Dat was het moment waarop hij een kans zag en Webprepare is gestart. Wij willen betaalbare websites aanbieden voor de (startende) ondernemer, ZZP’er en het MKB. Geen grote investeringen, precies weten hoeveel je per maand kwijt bent en een zeer mooie website online. En dat alles onder 1 dak. Je doet dus nog maar met 1 partij zaken.

Wij doen het anders

Wij hebben goed geluisterd naar wat ondernemers graag willen. Daaruit is gebleken dat men graag een website op abonnementsbasis kan afnemen. Ook zouden zij het fijn vinden om alles onder 1 dak te hebben. Geen gedoe met partijen die naar elkaar wijzen als er eens iets aan de hand is.

Hiervoor hebben wij een perfect product ontwikkelt, namelijk Hét website pakket.