Nieuwe website voor Webprepare

Niet alleen een nieuwe huisstijl, een nieuw concept, maar ook een fonkelnieuwe website! Hij is vandaag live gegaan. Bekijk hem snel op https://webprepare.nl.

Waarom een nieuwe website?

De afgelopen maanden hebben we eens goed gekeken naar ons concept. Wij zijn ooit begonnen met het aanbieden van websites op abonnementsbasis. We zijn helaas tot de conclusie gekomen dat deze vorm van het aanbieden van websites simpelweg niet kostendekkend is. We hebben ook nagedacht om de abonnementsvorm wat anders in te steken, door bijvoorbeeld minimaal 3 jaar contact verplicht te stellen. Dat zien we niet zitten, en we verwachten daarmee juist klanten weg te jagen. Daarom hebben wij ervoor gekozen om geen websites meer op abonnementsbasis aan te bieden.

En wat gebeurt er dan met mijn huidige abonnement?

Jouw huidige abonnement blijft gewoon doorlopen conform de overeenkomst. Nieuwe website-abonnementen sluiten wij niet meer af.

Bieden jullie dan nog wel websites aan?

Maar natuurlijk! Wij heten hier voor niets Webprepare (oftewel: websites bereiden). Alleen doen we dat nu tegen betaling van eenmalige kosten.

Gaat dit niet ten kostte van de All-in formule?

Het korte antwoord daarop is nee. Wanneer je een nieuwe website laat maken is deze uitbreidbaar met een grote verscheidenheid aan diensten. Denk daarbij aan hosting, e-mail, SEO, SEA, Social Media, en nog veel meer. Je kiest nu gewoon zelf wat je nodig hebt.

Mocht je hier nu toch nog vragen over hebben, laat het ons dan gerust even weten. Wij staan je graag te woord. Je kan eventueel ook een chat openen via de website rechtsonder, zodat je direct contact met ons hebt.

Deel dit artikel
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on email
Share on linkedin
Share on whatsapp
Nieuwsbrief ontvangen?

Maximaal 1x per maand een nuttige nieuwsbrief ontvangen?