Contact Offerte aanvragen
071 - 203 204 6 info@webprepare.nl
Dobbeweg 11N KVK: 70806047 2254 AG Voorschoten BTW: NL001304065B03
 

Nadelen?

Ik kan niet in een ieder zijn portefeuille kijken. Een nadeel zou kunnen zijn dat je in 1x een wat meer kwijt bent dan dat je het maandelijks betaalt.

Is het verplicht?

Absoluut niet. Als jij maandelijks je factuur wilt blijven voldoen is dat natuurlijk prima. Tóch wil ik een oproep doen indien mogelijk per jaar vooruit te betalen. Je bent dan in 1 klap (voor een jaar) af van elke maand een factuur ontvangen, uitprinten, mailen naar je boekhouder, de factuur voldoen.. ik gok dat jij je tijd beter kan besteden. Maar zie het niet als een verplichting.

Hoe vraag ik jaarlijks betalen aan?

Dit kun je doen door het contactformulier in te vullen op de website of een e-mail te sturen naar info@webprepare.nl. Wij zetten je contract dan om in een jaarlijks abonnement. De eerstvolgende maand ontvang je dan een factuur voor de termijn van een jaar.

Gaat dit niet ten kostte van de All-in formule?

Het korte antwoord daarop is nee. Wanneer je een nieuwe website laat maken is deze uitbreidbaar met een grote verscheidenheid aan diensten. Denk daarbij aan hosting, e-mail, SEO, SEA, Social Media, en nog veel meer. Je kiest nu gewoon zelf wat je nodig hebt.
Mocht je hier nu toch nog vragen over hebben, laat het ons dan gerust even weten. Wij staan je graag te woord. Je kan eventueel ook een chat openen via de website rechtsonder, zodat je direct contact met ons hebt.

Jordy Boutier

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  nieuwsbrief

  webprepare

  Wil je vrijblijvend advies?

  Ben je toen aan een nieuwe website? Of wil je juist hoger in Google met jouw bestaande website?

  Je kan natuurlijk informatie lezen tot je een ons weegt, maar misschien is het makkelijker even te spreken met 1 tvan onze adviseurs. Deze adviseurs zijn overigens wandelende encyclopedieen als het om website en vindbaarheid gaat. Neem dus snel contact op!

  Of een gratis website scan?