Contact Offerte aanvragen
071 - 203 204 6 info@webprepare.nl
Dobbeweg 11N KVK: 70806047 2254 AG Voorschoten BTW: NL001304065B03

1.Domeinnaam


Het verhuizen van een domeinnaam werkt met een zogenaamde verhuiscode. Deze verhuiscode kun je bij ons opvragen per e-mail. Deze verhuiscode heb je nodig om de domeinnaam bij een ander partij onder te brengen. Let op: als je e-mail en website nog niet hebt overgezet, wacht dan met het verhuizen van de domeinnaam. Je loopt anders het risico dat zowel je e-mail als website niet meer bereikbaar zijn.

2.E-mail

Meestal kan de nieuwe partij je helpen bij het overzetten van je e-mails. Het is goed om te weten dat dit niet automatisch gebeurt. Zet de nieuwe provider je berichten niet over, dan ben je ze dus kwijt nadat je contract is afgelopen.

3.Account selecteren

In het volgende scherm selecteer je het e-mailaccount welke je wilt verwijderen. Klik hierop.

4.Website

Wij kunnen een kant-en-klaar bestand aanleveren die de nieuwe partij vervolgens kan gebruiken om de website over te zetten. Ook dit bestand kun je bij ons opvragen.

5.MySQL-database(s)

Je website staat normaliter in verbinding met een database waar we diverse data in opslaan. Indien de nieuwe provider een database-dump nodig heeft, dan kunnen wij dit verzorgen.

 

Belangrijk om te weten is dat Webprepare graag gegevens aanlevert, maar het daadwerkelijke overzetten niet voor rekening neemt. Indien de andere provider je hierbij niet kan helpen en je zelf de kennis niet hebt, kunnen wij dit op basis van nacalculatie voor je verzorgen. Neem daarvoor contact met ons op.

neem contact op

Niet wat je zoekt?

webprepare

Wil je vrijblijvend advies?

Ben je toen aan een nieuwe website? Of wil je juist hoger in Google met jouw bestaande website?

Je kan natuurlijk informatie lezen tot je een ons weegt, maar misschien is het makkelijker even te spreken met 1 tvan onze adviseurs. Deze adviseurs zijn overigens wandelende encyclopedieen als het om website en vindbaarheid gaat. Neem dus snel contact op!

Of een gratis website scan?