Contact Offerte aanvragen
071 - 203 204 6 info@webprepare.nl
Dobbeweg 11N KVK: 70806047 2254 AG Voorschoten BTW: NL001304065B03

1.Waarom een limiet?

We willen graag dat er geen misbruik wordt gemaakt van het verzenden van e-mail. De e-mailservice welke wij aanbieden is puur en alleen bedoelt voor reguliere e-mail. Onze e-mailservice is niet geschikt voor:

  • Het versturen van spam-berichten – al dan niet veroorzaakt door een malware- of virusinfectie op je apparaat
  • Het versturen van nieuwsbrieven

Het hanteren van limieten doen we uiteindelijk om ervoor te zorgen dat mails die jij verstuurt, gewoonweg bij de ontvanger terecht komen. In een situatie waarbij je bijvoorbeeld 1.000 e-mailberichten zou verzenden loop je een groot risico dat berichten als niet-gewenst worden aangemerkt. Dit levert vervolgens reputatieschade op voor jouw domeinnaam, en voor onze e-mailservers. Dat kan resulteren in niet juist afgeleverde berichten, of berichten die bij de ontvanger in de spambox terecht komen.

2.Kan het limiet (tijdelijk) worden verhoogd?

Als je daar een goede reden voor hebt kunnen we ervoor kiezen om tijdelijk het limiet te verhogen naar maximaal 250 berichten. Indien gewenst kun je het beste contact opnemen met onze helpdesk.

3.Wat als ik meer dan 100 berichten wil verzenden?

Daar zijn meerdere oplossingen voor. Wij raden je aan om gebruik te gaan maken van een nieuwsbrief-systeem. Bij Webprepare hebben wij positieve ervaringen met MailerLite, ActiveCampaign en Mailchimp. Wij kunnen je desgewenst helpen bij het inrichten hiervan. Neem in dit geval ook even contact op met onze helpdesk, zij helpen je graag verder.

neem contact op

Niet wat je zoekt?

webprepare

Wil je vrijblijvend advies?

Ben je toen aan een nieuwe website? Of wil je juist hoger in Google met jouw bestaande website?

Je kan natuurlijk informatie lezen tot je een ons weegt, maar misschien is het makkelijker even te spreken met 1 tvan onze adviseurs. Deze adviseurs zijn overigens wandelende encyclopedieen als het om website en vindbaarheid gaat. Neem dus snel contact op!

Of een gratis website scan?