Contact Offerte aanvragen
071 - 203 204 6 info@webprepare.nl
Dobbeweg 11N KVK: 70806047 2254 AG Voorschoten BTW: NL001304065B03

Paragnost-Therapeut.nl is gespecialiseerd in alternatieve geneeswijzen. Denk hierbij aan kaartleggen, foto lezen, angstproblemen oplossen d.m.v. Bachremedie en astrologie.

Bekijk website

Business Case

Peter Coppens meldde zich bij ons omdat zijn huidige website wel een opfrisbeurt kon gebruiken na 8 jaar.

Zo was er reeds een nieuwe huisstijl aanwezig met nieuwe kleuren en bijpassende foto’s. Vooral de lotusbloem wou Peter graag naar voren laten komen. Ook moest er op de nieuwe website duidelijk komen te staan dat er met Tikkie betaald kon worden.

De uitvoering

Samen met Peter hebben wij eerst in kaart gebracht wat hij precies wilde hebben. Aan de hand hiervan hebben we gekozen voor WordPress in combinatie met Elementor. Ook is er een zogeheten ‘Single Page template’ ontworpen, zodat als er in de toekomst een nieuwe pagina wordt aangemaakt, deze de standaard vormgeving al omvat. Dat is handig als Peter in de toekomst zelf eens een pagina wil toevoegen, zonder allerlei trucjes hoeven uit te halen om het er netjes uit te laten zien.

Het resultaat

De website heeft een mooie make-over gekregen en is bovendien bijna 2x zo snel als dat ‘ie was. Peter is tevreden, wij tevreden = een geslaagde samenwerking!

webprepare

Wil je vrijblijvend advies?

Ben je toen aan een nieuwe website? Of wil je juist hoger in Google met jouw bestaande website?

Je kan natuurlijk informatie lezen tot je een ons weegt, maar misschien is het makkelijker even te spreken met 1 tvan onze adviseurs. Deze adviseurs zijn overigens wandelende encyclopedieen als het om website en vindbaarheid gaat. Neem dus snel contact op!

Of een gratis website scan?