Contact Offerte aanvragen
071 - 203 204 6 info@webprepare.nl
Dobbeweg 11N KVK: 70806047 2254 AG Voorschoten BTW: NL001304065B03

Jorton Promotions is sinds 2018 de specialist in het leveren en bedrukken van bedrijfskleding, promotiekleding, sportkleding, werkkleding en meer. Daarnaast bieden zij ook een ruim assortiment aan in accessoires, PBM’s, sportaccessoires, posters, stickers en magneetplaten.

Bekijk website

Business Case

Peter Coppens meldde zich bij ons omdat zijn huidige website wel een opfrisbeurt kon gebruiken na 8 jaar.

Tonny was op zoek naar een webshop om zijn artikelen in te verkopen. Deze webshop moest niet al te ingewikkeld zijn. Ook moest er direct afgerekend kunnen worden met iDEAL. Er was geen torenhoog budget beschikbaar, en daarom hebben wij een template uitgekozen.

De uitvoering

Voor dit project hebben wij WordPress in combinatie met WooCommerce ingezet. Uit kostenoogpunt hebben wij vervolgens gekozen voor een premium thema van ThemeForest. Dit thema is helemaal omgebouwd naar de huisstijl van Jorton Promotions. Overigens hebben wij ook het logo ontwikkeld voor Jorton Promotions.

Het resultaat

Een enorm snelle, goed gevulde webshop is het resultaat. Tonny heeft later zelf besloten een ander thema te gebruiken. De eerste orders zijn al ontvangen en de online zichtbaarheid van Jorton Promotions is hiermee vergroot. Ook zorgen wij dat Jorton Promotions e-mail kan verzenden en ontvangen. Wel zo handig met een webshop!

webprepare

Wil je vrijblijvend advies?

Ben je toen aan een nieuwe website? Of wil je juist hoger in Google met jouw bestaande website?

Je kan natuurlijk informatie lezen tot je een ons weegt, maar misschien is het makkelijker even te spreken met 1 tvan onze adviseurs. Deze adviseurs zijn overigens wandelende encyclopedieen als het om website en vindbaarheid gaat. Neem dus snel contact op!

Of een gratis website scan?