Contact Offerte aanvragen
071 - 203 204 6 info@webprepare.nl
Dobbeweg 11N KVK: 70806047 2254 AG Voorschoten BTW: NL001304065B03

HennaBrownies zijn plantaardige haarkleuren met Henna. HennaBrownies maak Dianne zelf en met regelmaat ontwikkel zij een nieuwe kleur. Salonklanten maar ook veel online klanten en kapsalons vinden hun weg op haar webshop om thuis haarkleuren te vereenvoudigen.

Bekijk website

Business Case

Dianne heeft ooit informatie bij me opgevraagd. We zijn haar zo net zo lang blijven stalken tot we een keer een afspraak met elkaar hadden. Haar bestaande webshop voldeed niet maar aan de huidige wensen en eisen van deze tijd. Ook wou ze haar webshop meertalig hebben, om zo ook voorbereid te zijn op buitenlandse expansie. Er waren nog wel wat uitdagingen…

De uitvoering

Er is in gezamenlijk overleg besloten om gebruik te maken van een bestaand thema. Aan de hand hiervan hebben wij een ontwerp gemaakt welke al snel vrij werd goedgekeurd door Dianne. Vervolgens hebben wij door middel van een migratie alle producten in 1 keer overgezet – inclusief afbeeldingen. Vervolgens hebben wij de webshop verder ingericht en ervoor gezorgd dat er betaalt kan worden met iDEAL.

Het resultaat

De webshop draait als een trein! De omzet groeit gestaag en Dianne is tevreden. Niet voor niets komt zij geregeld naar ons toe voor extra werkzaamheden.

webprepare

Wil je vrijblijvend advies?

Ben je toen aan een nieuwe website? Of wil je juist hoger in Google met jouw bestaande website?

Je kan natuurlijk informatie lezen tot je een ons weegt, maar misschien is het makkelijker even te spreken met 1 tvan onze adviseurs. Deze adviseurs zijn overigens wandelende encyclopedieen als het om website en vindbaarheid gaat. Neem dus snel contact op!

Of een gratis website scan?