Contact Offerte aanvragen
071 - 203 204 6 info@webprepare.nl
Dobbeweg 11N KVK: 70806047 2254 AG Voorschoten BTW: NL001304065B03

Hegen realiseert duurzame babyflesjes die veelzijdig gebruikt kunnen worden. Milieuverantwoord, duurzaam en en volledig gericht op het comfortabel voederen van baby’s.

Bekijk website

Business Case

Sipie Groot kwam bij ons terecht met het verhaal dat zij exclusief distributeur van de Benelux is geworden voor Hegen.

Zij gaat met een enorme dosis enthousiasme de markt van babyflesje veroveren in de Benelux! Om deze markt te veroveren zocht zij een bedrijf die haar website kon ontwikkelen. Al snel kwamen we erachter dat er ook gelijk een webshop aan toegevoegd moest worden.

De uitvoering

Door de Corona-perikelen hebben we veel overleg gehad via Skype-sessies. Voor Sipie was het belangrijk dat de bestaande huisstijl van Hegen werd gehanteerd. Dat zorgde weleens voor de nodige uitdagingen, omdat webdesign nu eenmaal ook een kwestie van smaak is. Daarin waren wij soms wat eigenwijs, maar dat vond Sipie alleen maar fijn! Voor de website/-shop hebben we een combinatie van WordPress en WooCommerce gebruikt. Doordat er verschillende soorten pages-types worden gebruikt is er gekozen om met JetEngine op maat gemaakte pages-types te maken. Het filteren in de webshop gebeurt met Jet Smart Filters. Er kan direct worden afgeregend doordat wij een koppeling hebben gemaakt met Mollie iDEAL.

Het resultaat

We zijn best trots op de project. De samenwerking was erg plezierig en het eindresultaat is een prachtig vormgegeven website/-shop volledig conform de wensen/eisen van Sipie.

webprepare

Wil je vrijblijvend advies?

Ben je toen aan een nieuwe website? Of wil je juist hoger in Google met jouw bestaande website?

Je kan natuurlijk informatie lezen tot je een ons weegt, maar misschien is het makkelijker even te spreken met 1 tvan onze adviseurs. Deze adviseurs zijn overigens wandelende encyclopedieen als het om website en vindbaarheid gaat. Neem dus snel contact op!

Of een gratis website scan?