Contact Offerte aanvragen
071 - 203 204 6 info@webprepare.nl
Dobbeweg 11N KVK: 70806047 2254 AG Voorschoten BTW: NL001304065B03

Bukas Administratiekantoor Leiden verzorgt al sinds 1988 financieel administratieve werkzaamheden voor (startende) ondernemingen in het midden- en klein bedrijf. Hoewel Bukas de administratie verzorgt voor zeer diverse ondernemingen, rekent Bukas de horeca en detailhandel tot zijn specialisaties. Drijvende kracht achter Bukas is André van der Plas. Samen met een klein en slagvaardig team enthousiaste en betrokken medewerkers verleent hij de volgende boekhouddiensten voor ondernemingen in de regio Leiden.

Bekijk website

Business Case

doordat Bukas onze boekhouder is, begon het balletje al snel te rollen.

De huidige website was eigenlijk prima – alleen zat de website vol met plugins die al jaren niet meer werden doorontwikkeld. Een potentieel beveiligingsrisico dus. Ook was het doen van aanpassingen omslachtig. Webprepare heeft in goed overleg besloten de website over te bouwen in een modern systeem. Ook hebben wij al hun e-mailaccounts overgezet. Voor een boekhouder is e- mail essentieel, dus dat moest geruisloos verlopen!

De uitvoering

Voor het verbouwen van de website hebben wij een blanco thema gebruikt in combinatie met Elementor. De website was snel overgetrouwd zodat deze online kon. De website kan nu eenvoudig worden aangepast, en alle gebruikte plug-ins zijn up-to-date. Uiteraard hebben wij het aantal plug-ins zoveel mogelijk proberen te beperken, want des te meer plug-ins je gebruikt, des te trager wordt je website. De e-mailaccounts hebben we eerst aangemaakt op onze servers. Vervolgens hebben we alle bestaande e-mail overgezet naar onze server. Pas daarna hebben we de spreekwoordelijke knop omgezet, waardoor geen e-mail verloren is gegaan. Op locatie hebben wij de instellingen voor Bukas aangepast.

Het resultaat

Een up-to-date website die weer jaren vooruit kan. Ook staan we direct paraat als André of collega’s vragen hebben over e-mail, of andere gerelateerde vragen. Een perfect een- tweetje!

webprepare

Wil je vrijblijvend advies?

Ben je toen aan een nieuwe website? Of wil je juist hoger in Google met jouw bestaande website?

Je kan natuurlijk informatie lezen tot je een ons weegt, maar misschien is het makkelijker even te spreken met 1 tvan onze adviseurs. Deze adviseurs zijn overigens wandelende encyclopedieen als het om website en vindbaarheid gaat. Neem dus snel contact op!

Of een gratis website scan?