Contact Offerte aanvragen
071 - 203 204 6 info@webprepare.nl
Dobbeweg 11N KVK: 70806047 2254 AG Voorschoten BTW: NL001304065B03

Stichting BalansZorg Begeleiding (BZB) heeft ten doel de hulpvrager, voornamelijk zorgmijders, te begeleiden en te stimuleren naar zelfredzaamheid om op eigen kracht, binnen zijn of haar mogelijkheden, zelfstandig te kunnen functioneren.

Bekijk website

Business Case

Via een relatie kwam Famke bij ons terecht voor het laten maken van een nieuwe website.

De huidige website van BalansZorg voldeed niet meer, en qua ontwerp was dat een understatement. Zij waren op zoek naar een webbouwer die de website in een nieuw jasje kon steken.

De uitvoering

We hebben samen met BalansZorg gekeken naar hun wensen en eisen. Het moest vooral een simpele doch strakke website worden, waarop hun reeds bestaande huisstijl toegepast kon worden.

Het resultaat

Het resultaat mag er zijn. De website is door ons vormgegeven met daarin de wensen en eisen meegenomen van BalansZorg begeleiding. De website is simpel, overzichtelijk en flexibel. Zo kan men eenvoudig een pagina toevoegen, of bestaande teksten wijzigen. Ook het beheer en onderhoud wordt door Webprepare geregeld.

webprepare

Wil je vrijblijvend advies?

Ben je toen aan een nieuwe website? Of wil je juist hoger in Google met jouw bestaande website?

Je kan natuurlijk informatie lezen tot je een ons weegt, maar misschien is het makkelijker even te spreken met 1 tvan onze adviseurs. Deze adviseurs zijn overigens wandelende encyclopedieen als het om website en vindbaarheid gaat. Neem dus snel contact op!

Of een gratis website scan?