Contact Offerte aanvragen
071 - 203 204 6 info@webprepare.nl
Dobbeweg 11N KVK: 70806047 2254 AG Voorschoten BTW: NL001304065B03

Artiestensite.nl is een nieuw concept die gericht is op zangers, bands, DJ’s en artiesten die nog geen website hebben, of een website die vele malen beter kan. Zij bieden een alles-in-1 pakket aan inclusief een professionele fotoshoot, hosting, onderhoud en nog veel meer.

Bekijk website

Business Case

Peter Coppens meldde zich bij ons omdat zijn huidige website wel een opfrisbeurt kon gebruiken na 8 jaar.

Artiestensite had op korte termijn een website en logo nodig. Eigenlijk moest alles geregeld worden; van hosting tot logo, en van website tot Social Media. De website moest simpel, strak en professionaliteit uitstralen. Ook wilde men dat het eenvoudig was om zelf ‘Artiestensites’ toe te voegen.

De uitvoering

Het logo is ontworpen in Adobe Illustrator en afgestemd op de wensen van Artiesten-site.nl. Omdat men zelf graag eenvoudig ‘Artiestensites’ wilde toevoegen hebben we gekozen om JetEngine te gebruiken. Dit gebruiken we bovenop onze standaard-kit welke bestaat uit WordPress en Elementor.

Het resultaat

Het resultaat is een website, logo en Social Media pagina’s die binnen een week online zijn gegaan. Het ontwerp van zowel het logo als de website mag er zijn! Maar ook de eenvoud waarmee men nu zelf “Artiestensites’ kan toevoegen mag benoemd worden. Binnen nog geen 5 minuten kunnen zij een website plaatsen die zichtbaar is op de website – op diverse plekken. Een prachtige samenwerking!

webprepare

Wil je vrijblijvend advies?

Ben je toen aan een nieuwe website? Of wil je juist hoger in Google met jouw bestaande website?

Je kan natuurlijk informatie lezen tot je een ons weegt, maar misschien is het makkelijker even te spreken met 1 tvan onze adviseurs. Deze adviseurs zijn overigens wandelende encyclopedieen als het om website en vindbaarheid gaat. Neem dus snel contact op!

Of een gratis website scan?