Contact Offerte aanvragen
071 - 203 204 6 info@webprepare.nl
Dobbeweg 11N KVK: 70806047 2254 AG Voorschoten BTW: NL001304065B03

John de Vos, de man achter Aannemingsbedrijf WAVO, heeft 30 jaar ervaring in de bouwbranche. Met zijn persoonlijke, en doortastende aanpak realiseert hij met zijn vaste team van onderaannemers elk gewenst project.

Bekijk website

Business Case

John betaalde zo een € 100,00 per maand voor een website die niet up-to-date was.

Nu vindt hij het niet erg om te investeren, maar niemand wil zijn geld weggooien. John kwam bij ons terecht met het verzoek de website over te bouwen, te beheren en te onderhouden.

De uitvoering

Wij hebben gelijk tegen John gezegd; kosten-technisch kun je beter gelijk een nieuwe website door ons laten ontwerpen. Dit vond hij goed. Uiteindelijk hebben wij een schitterende, nieuwe website vormgegeven. Qua onderhoud betaalt John slechts een fractie van wat hij hiervoor betaalde.

Het resultaat

Een snelle, professionele en converterende website. John heeft het door de aanvragen drukker dan ooit. Geregeld krijgt hij offerte aanvragen via de website. Ook als hij een keer een vraag heeft over zijn e-mail, of hij heeft mooie foto’s van een project die hij geplaatst wilt hebben, staan we voor hem klaar. Een succesvolle samenwerking!


webprepare

Wil je vrijblijvend advies?

Ben je toen aan een nieuwe website? Of wil je juist hoger in Google met jouw bestaande website?

Je kan natuurlijk informatie lezen tot je een ons weegt, maar misschien is het makkelijker even te spreken met 1 tvan onze adviseurs. Deze adviseurs zijn overigens wandelende encyclopedieen als het om website en vindbaarheid gaat. Neem dus snel contact op!

Of een gratis website scan?