Webprepare logo
Webprepare logo Wavo

Aannemingsbedrijf WAVO

John de Vos, de man achter Aannemingsbedrijf WAVO, heeft 30 jaar ervaring in de bouwbranche. Met zijn persoonlijke, en doortastende aanpak realiseert hij met zijn vaste team van onderaannemers elk gewenst project.

Business Case

John betaalde zo een € 100,00 per maand voor een website die niet up-to-date was. Nu vindt hij het niet erg om te investeren, maar niemand wil zijn geld weggooien. John kwam bij ons terecht met het verzoek de website over te bouwen, te beheren en te onderhouden.

Review klant

Jarenlang heb ik veel te veel geld betaald voor een website waaraan niets gebeurde. Webprepare heeft mijn website opnieuw vormgegeven en doet ook het onderhoud. Ik ben nu altijd verzekerd van een snelle en up-to-date website. Dit heeft mij al enkele klanten opgeleverd omdat mijn website ook goed vindbaar is geworden. Ik kan elke ondernemer Webprepare aanraden!
Webprepare logo Wavo
John de Vos, Eigenaar

De uitvoering

Wij hebben gelijk tegen John gezegd; kosten-technisch kun je beter gelijk een nieuwe website door ons laten ontwerpen. Dit vond hij goed. Uiteindelijk hebben wij een schitterende, nieuwe website vormgegeven. Qua onderhoud betaalt John slechts een fractie van wat hij hiervoor betaalde.

Het resultaat

Een snelle, professionele en converterende website. John heeft het door de aanvragen drukker dan ooit. Geregeld krijgt hij offerte aanvragen via de website. Ook als hij een keer een vraag heeft over zijn e-mail, of hij heeft mooie foto’s van een project die hij geplaatst wilt hebben, staan we voor hem klaar. Een succesvolle samenwerking!

Webprepare

Navigation