Zoekmachine optimalisatie

Dus jij wilt hoger komen in Google? Laten we eerlijk zijn, wie niet. Wij kunnen dit voor je regelen. Dit doen we eerst door in kaart te brengen waar je nu staat. Wie zijn je concurrenten? Waar laten zij steken vallen? Voldoet je website aan de technische eisen? Is de kwaliteit van je linkprofiel op orde? Aan de hand hiervan maken wij een plan en gaan we aan de slag.

SEO voor jouw website

Met diverse tools zorgen wij ervoor dat jouw website geld gaat opleveren.

Zoekwoorden onderzoek

We doen een grondige analyse aan de hand van de zoekwoorden waarop jij gevonden wilt worden. We kijken of deze haalbaar zijn, maar bovenal waar de concurrentie steken laat vallen. Aan de hand hiervan doen wij een voorstel met zoekwoorden waarop je gaat scoren!

Lees meer

Content = king!

Op basis van de gekozen zoekwoorden maken we landingspagina’s aan met professioneel geschreven teksten. Goede teksten en inhoud van de website is essentieel om te scoren in Google. Bezuinig hier dus niet op!

Lees meer

Linkbuilding

Autoriteit is een belangrijke factor om te scoren in Google. Autoriteit bouw je op door een link van jouw website op een andere website te plaatsen – met een hoge autoriteit. Dat vergroot je aanzien en uiteindelijk zorgt dat voor meer autoriteit. Wij hebben een groot netwerk van websites waarop wij een link kunnen plaatsen. 

Lees meer

Technische optimalisatie

Google crawlt elke pagina van jouw website. De structuur van jouw website moet dus technisch gezien op orde zijn. Dit doen we door op semantische wijze gebruik te maken van kopteksten. Ook zorgen we dat de code goed leesbaar is voor Google. Des te beter de technische optimalisatie is, des te hoger je scoort in Google.

Lees meer

Meten is weten

Zoekmachine optimalisatie is een ‘trial and error’ manier van werken. Je zet iets neer, schaaft bij en controleert. Wij meten standaard dagelijks de positief van de door jouw gekozen zoekwoorden in Google. Elke maand ontvang je een rapportage met bijbehorende grafieken, zodat je precies weet hoe jouw bedrijf online presteert.

Lees meer

Vaste contactpersoon

Hoe vervelend is het als je elke keer opnieuw aan iemand je vraag moet voorleggen? Bij ons krijg je 1 vast aanspreekpunt voor al je vragen over jouw project. Iemand die ook know-how heeft. Geen commerciële schakels ertussen.

Lees meer

Hoger in Google

Hoger in Google betekent automatisch meer bezoekers op jouw website wat uiteindelijk resulteert in meer aanvragen. Jouw website verandert van een online visitekaartje in een geoliede leadgenerator die zorgt voor terugkerende omzet. Of je nu een startende ondernemer bent, of al jaren bezig bent; wij kunnen ongetwijfeld iets voor je betekenen. Vraag vandaag nog een offerte op!

Veelgestelde vragen

Wij geven je graag antwoord op onze meest gestelde vragen.

Als je net bent gestart kan het enige tijd duren voordat je resultaat merkt. Dat heeft ermee te maken dat je nog autoriteit moet opbouwen. Heb je al een website? Dan is de kans groot dat je sneller resultaten ziet.

Dat hangt er volledig vanaf wat er precies nodig is om jouw website te laten scoren. De eventuele investering kan ook uitgesmeerd worden over de looptijd van een jaar.

Absoluut! Informeer eens naar de mogelijkheden.

Omdat wij alles bieden wat je nodig hebt om online te scoren. We verzorgen de hosting, maken eventueel jouw website; een compleet aanbod en alles onder 1 dak.