Webprepare logo

Zoekmachine adverteren

Adverten in Google, oftewel Search Engine Advertising (SEA) is niets meer of minder dan het maken van online reclame via de door jouw gekozen zoekmachines. Per klik betaal je een bedrag aan Google of bijvoorbeeld Bing. Deze kosten kunnen erg hoog oplopen door de keuze van zoektermen. Wij doen graag vrijblijvend een voorstel voor zoekwoorden die veel minder kosten per klik, en hetzelfde resultaat opleveren. Vraag gerust eens informatie aan!

Webprepare zoekmachine adverteren

SEA voor jouw website

Direct resultaat door het adverteren in zoekmachines

Google Ads

Met jouw bedrijf bovenaan in Google? En wil je jouw doelgroep bereiken? Dan is het een goed idee om je SEA te laten uitbesteden. Zo ben je verzekert van een eersterangspositie van jouw bedrijf in Google.

Lees meer

Snel resultaat

Binnen 24 uur heb je jouw nummer 1 positie al bereikt in Google. Zo bereik je direct jouw doelgroep en bepaal je zelf hoeveel klanten je per dag wilt ontvangen op jouw website.

Lees meer

Doelgericht adverteren

Jij kent als geen ander de doelgroep van jouw bedrijf. Aan de hand hiervan maken wij een segment aan, zodat niet-relevante personen jouw advertentie niet aanklikken. Bezoekers die klikken op jouw advertentie passen dus binnen jouw doelgroep.

Lees meer

Google Shopping

Wil je direct jouw product/producten uit jouw webshop naar voren laten komen als men dit zoekt in Google? Kies er dan voor om te adverteren met Google Shopping.

Lees meer

Remarketing

Het komt vaak voor dat een bezoeker op jouw website aan het ‘snuffelen’ is. Er is een kans dat hij of zijn niet helemaal overtuigd was. Door remarketing toe te passen toon jij jouw website opnieuw aan de bezoekers. Dit vergroot de kans dat deze bezoeker jouw website wederom bezoekt, en alsnog besluit om over te gaan tot een aanvraag.

Lees meer

Display Advertising

Display advertising kan een mooie toevoeging zijn op de bestaande kanalen. Met display advertising adverteer je door middel van banners, video, audio en afbeeldingen op andere websites.

Lees meer
Webprepare SEO optimalisatie zoekresultaten

Adverteren op Google

Adverteren op Google biedt legio mogelijkheden om meer omzet te genereren. Er kan gericht worden getarget op bijvoorbeeld leeftijd, interesses en nog meer. Ook kun je instellen in welke straal vanaf jouw vestigingsadres de advertentie wordt getoond. Handig als je bijvoorbeeld lokaal wilt adverteren. Wij helpen je graag bij het inrichten van je advertenties. Neem eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen met betrekking tot zoekmachine adverteren.

Dat verschilt per zoekmachine, maar bijvoorbeeld ook per zoekwoord. Een zoekwoord waarop veel concurrentie is kot duurder per klik (CPC) dan een zoekwoord waarop de concurrentie minder is.

Wij hebben ervaring Google Ads en Bing Ads.

Sterker nog, dat is een uitstekend idee! Wij bieden naast zoekmachine adverteren ook zoekmachine optimalisatie aan.

Afhankelijk van onze planning kunnen we meestal binnen 2-3 werkdagen van start met het inrichten van jouw campagne. Sneller is in overleg mogelijk.

Webprepare

Navigation