Webprepare logo

WordPress hosting

WordPress hosting nodig? Onze eigen zoektocht naar de perfecte WordPress hosting begon zo een 8 jaar geleden. Keer op keer liepen te wegen problemen aan. Of we nu shared hosting gebruikten, een virtuele server of bare metal. De ene keer liepen we tegen problemen aan met de snelheid van websites, de andere keer was het de matige ondersteuning. Hoe kan dit? Dit moet beter kunnen toch? Dat dachten wij ook, en daarom bieden wij sinds een aantal jaar professionele WordPress hosting aan. Onze visie is dat we elke ondernemer online willen ontzorgen. Niet meer wakker liggen of je website, e-mail en data wel veilig is. Of de dagelijkse WordPress-updates.. wij nemen alles voor je uit handen. Voor een vast bedrag per maand.

Webprepare omzet verhoging

All-in WordPress hosting

Zorgeloze, professionele WordPress hosting voor jouw bedrijf.

SSD hosting

Hogere snelheden door het gebruik van supersnelle flashopslag. Daarmee wordt jouw website supersnel getoond aan de bezoeker. Een flinke upgrade voor de gebruikerservaring!

Lees meer

Snelle laadtijd

Hoger in Google? Dan is de laadtijd van jouw website een belangrijke factor. Over het algemeen behalen wij laadtijden van onder de 2 seconden, en dat heeft een positieve uitwerking op jouw ranking in Google!

Lees meer

Onbeperkt dataverkeer

Of je nu 1 of 100.000 bezoekers per dag ontvangt; bij ons heb je onbeperkt dataverkeer. Wel zo fijn als je een piek verwacht in het aantal bezoekers of het aantal handelingen op de site.

Lees meer

Dagelijkse back-ups

Per ongeluk een pagina verwijderd? Of misschien zelfs je hele website om zeep geholpen? We’ve got your back! Wij maken elke nacht een back-up van je website. Geen zorgen, je hoeft dus geen nieuwe website te laten maken 😉

Lees meer

SSL-certificaat

Elke website wordt beveiligd met een SSL-certificaat. Zo ben je ervan verzekerd dat alle gegevens die worden uitgewisseld via de website, beveiligd zijn. Dit is niet alleen veilig, maar ook Google neemt dit mee!

Lees meer

Zakelijke e-mail

Professioneel mailen via onze mailservers. Je e-mail wordt standaard beveiligd met SPF, DKIM en DMARC. Oja, een professioneel spamfilter is ook inbegrepen! Dan kun jij je bezig houden met ondernemen, regelen wij de rest.

Lees meer
Webprepare webhosting

Hosting, maar dan zonder zorgen

We hebben veel ondernemers een logische keuze zien maken. Zelf een domeinnaam registreren, hosting erbij en een kind kan de was doen. Toch? Maar menig ondernemer wil zich richten op hun onderneming, en zich niet druk hoeven maken om hun spamfilter, laadtijden, back-ups en noem het maar op. Voor een vast bedrag per maand (al vanaf € 29,99 excl. btw) bieden wij een totaalpakket aan. Hosting op een supersnelle service. Maar bovenal een support-afdeling die je helpt. Bij ons mag je nog bellen, vinden wij heel gewoon. En je hebt ook direct een techneut aan de telefoon die je daadwerkelijk verder helpt. Verbaas je over het all-in pakket en neem vandaag nog contact op!

Veelgestelde vragen

Hieronder een overzicht van de meest gestelde vragen over WordPress Hosting.

Ja! We doen al het nodige onderhoud onder de motorkap. Wil je een wijziging laten doorvoeren? Ook dat kan. We maken dan graag een passende offerte voor je.

Dat doen wij voor je! Afhankelijk van het gekozen abonnement kunnen wij jouw website en e-mail kosteloos voor je overzetten.

Je betaalt 1 vast bedrag per maand. Binnen het hostingpakket zitten alle onderdelen die je maar nodig hebt. 

Nee. Omdat wij onze klanten graag willen ontzorgen bieden wij bijvoorbeeld geen (S)FTP-toegang, of toegang tot de database. Heb je een specifieke case? Wij denken graag met je mee.

Webprepare

Navigation