WordPress hosting

Webhosting die volledig is ingericht op WordPress.
Snelle & stabiele servers inclusief dagelijks onderhoud. Voor een vast bedrag per maand.

Professionele WordPress hosting

All-inclusive voor € 39,- per maand (exclusief btw)​

Staak je zoektocht naar professionele WordPress hosting en onderhoud. Onze servers zijn volledig ingericht om jouw website(s) supersnel te tonen aan je bezoekers. Ook het onderhoud voeren we dagelijks uit. Dan kan jij je richten op ondernemen, en heb je geen kopzorgen meer om je website!
WordPress

Specificaties

NGINX webserver

NGINX staat bekend om zijn snelle performance. Wij gebruiken NGINX als reverse proxy met de meest gebruikte webserver ter wereld, Apache.

PHP 7.1 / 7.2 / 7.3

Je kan bij ons kiezen tussen verschillende versies van PHP. Wij zorgen ervoor dat deze versies altijd up-to-date zijn.

Servers gevestigd in Nederland

Onze serverparken bevinden zich in Amsterdam en Delft. Beiden vallen onder de Nederlandse wetgeving. Deze datacenters staan hoog aangeschreven binnen de sector.

128M memory limit

We geven WordPress graag de kans haar werk te laten doen. Daarom verhogen we standaard het geheugenlimiet naar 128M.

CDN via Cloudflare

Een content delivery network (CDN, ook content distribution network) is een netwerk van proxyservers die geografisch verspreid zijn over het internet in verschillende datacenters, zodat gebruikers snel en zonder vertraging content kunnen binnenhalen.

24×7 monitoring

Jouw server wordt 24×7 gemonitord door onze tooling. Mocht er onverhoopt iets mis zijn, dan worden we letterlijk een seconde erna op de hoogte gesteld.

Ruime limieten

Onze hosting is niet te vergelijken met goedkope budget-hosting waar je vaak tegen limieten aanloopt. Heb je even tijdelijk wat meer geheugen of CPU nodig? Of moet voor het uitvoeren van een script de max_execution_time verhoogt worden? Geef het ons door, en we passen het aan.

Plug-in updates (dagelijks)

Wij zorgen er dagelijks voor dat alle plug-ins van je website worden bijgewerkt – indien er een update beschikbaar is. Ook controleren wij of er toevallig geen plug-ins zijn die met elkaar conflicteren. Als dit zo is, bespreken we samen de mogelijkheden.

Thema updates

Ook controleren wij regelmatig of er thema-updates beschikbaar zijn. Als deze beschikbaar zijn, voeren wij de update voor je uit.

Pro-actief advies

Sommige websites zijn niet goed opgebouwd. Zodra wij verbeterpunten zien, nemen we contact met je op. Dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken.

Maandelijkse rapportage

Elke maand krijg je van ons een uitgebreide rapportage in je mailbox. In deze rapportage vertellen wij je wat we de afgelopen maand voor je hebben gedaan. Wel zo handig!

1 uur per jaar vrij te besteden

Elk jaar mag je bij ons 1 uur inzetten voor werkzaamheden aan je website. Dit in de breedste zin van het woord. Dit kan dus bijvoorbeeld onder de motorkap zijn voor het opschonen van plug-ins of het sneller maken van de website, tot het aanmaken van een landingspagina. Kost jouw verzoek ons meer tijd? Dan geven we dit altijd van tevoren aan.

Bugfixing

Is er een conflict ontstaan tussen plug-ins? Of is er een fout ontstaan in de programmatuur? Wij lossen het voor je op.

20 e-mailadressen

Ruim voldoende e-mailadressen zodat iedereen binnen jouw organisatie e-mail kan verzenden en ontvangen.

5 GB e-mailopslag

Wij bieden een totale opslagruimte aan van 5 GB. Uiteraard is deze ruimte uit te breiden naar behoefte.

IMAP/POP

Bij Webprepare kan je gebruik maken van het populaire IMAP-protocol, maar ook POP3 is nog mogelijk.

Beveiligde verbinding via SSL

Alle verbindingen verlopen via een SSL connectie die beveiligd is met een certificaat. Ook aan de veiligheid van jouw e-mail is gedacht.

Wij stellen de e-mailaccounts voor je in

Geen tijd of geen kennis om het e-mailaccount in te stellen op je computer, laptop, smartphone of tablet? Neem contact met ons op en wij stellen het op afstand voor je in.

Gratis SSL-certificaat

Wij voorzien standaard alle websites van een SSL-certificaat die wordt uitgegeven door Let’s Encrypt. Eventuele premium certificaten zijn indien gewenst ook mogelijk.

HTTP/2

HTTP/2 is het nieuwe protocol om websites op te vragen bij webservers. Ook hierin lopen wij vooruit.

Helpdesk zonder wachtrij

Niets is zo vervelend dat 45 minuten in de wacht te staan en dan een antwoord te krijgen waar je niets mee kunt. Bij ons heb je direct een specialist aan de telefoon die uitgebreid de tijd neemt om je te helpen.

Deskundig advies van je eigen webmaster

Jouw webmaster denkt pro-actief met je mee. Wil je sparren over een bepaald item? Bel of mail ons en we maken een afspraak.