Webprepare logo

WooCommerce webshop laten maken

Wil je een webshop laten maken? Of heb je al een webshop, en ben je op zoek naar een bedrijf die een nieuwe webshop voor jouw bedrijf maakt?

 

Wij maken voor onze webshops gebruik van het immens populaire WooCommerce. Dit is een uitbreiding op ‘s werelds meest populaire CMS ter wereld: WordPress. Je kan onder andere je orderafhandeling online doen, onbeperkt producten toevoegen en de webshop koppelen met o.a. boekhoudsystemen en meer. En uiteraard sluit jouw webshop aan op je huisstijl. Betalingen ontvang je via iDEAL, want dat is logisch.

Webprepare webshops

WooCommerce webshop voordelen

Onderstaande onderdelen zijn standaard inbegrepen jouw WooCommerce webshop

Geschikt voor tablet & mobiel

Al onze webshops zijn geschikt voor zowel tablet, mobiel en computer. Op alle apparaten is jouw webshop dus goed en duidelijk zichtbaar.

Lees meer

Binnen 2 weken online

Onze werkwijze is gericht op kwaliteit, maar ook op snelheid. Heeft jouw project haast? We zijn flexibel en zijn daarom in staat je nieuwe website binnen 2 weken op te leveren.

Lees meer

WooCommerce webshops

Wij bouwen webshops met WooCommerce. Met WooCommerce kun je eenvoudig je eigen webwinkel beheren en onderhouden. Ook is het een flexibel systeem die te koppelen is met diverse boekhoudpakketten.

Lees meer

SSL-certificaat

Elke webshop wordt beveiligd met een SSL-certificaat. Zo ben je ervan verzekerd dat alle gegevens die worden uitgewisseld via de website, beveiligd zijn. Dit is niet alleen veilig, maar ook Google neemt dit mee!

Lees meer

Geoptimaliseerd voor Google

Jouw webshop wordt technisch voorbereid voor Google. Zo bouwen we Google Analytics in waarmee je statistieken kunt bekijken. Ook bouwen we de mogelijkheid in om zelf je optimaliseren uit te voeren.

Lees meer

Onderhoud & beheer

Ook na oplevering van je webshop zit je bij ons goed. Wij zorgen dagelijks voor updates onder de motorkap, helpen je bij het instellen van je e-mailaccount en zijn er voor je als er iets aan de hand is.

Lees meer
Webprepare omzet verhoging

Omzet verhogen met een webshop

Vandaag de dag doen we onze aankopen (bijna) niet meer in fysieke winkels, maar online. Je hoeft namelijk de deur niet meer uit om iets te kopen, je rekent af met iDEAL en binnen 24 uur ligt jouw bestelling op de mat.

 

Veel ondernemers laten kansen liggen op gebied van online hun producten verkopen. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring met het bouwen van webshops. Wil je via jouw webshop producten verkopen op Bol.com, of misschien zelfs op Amazon? Betalen met iDEAL? Een koppeling met Exact Online, of jouw favoriete boekhoudpakket? Wij zijn benieuwd naar jouw uitdaging!

Veel gestelde vragen

We geven je hier antwoord op de meest gestelde vragen

Absoluut! Wij bouwen al onze webshops 'responsive'. Dat wil zeggen dat deze geschikt zijn voor elk apparaat, of dat nu een smartphone of tablet is.

Absoluut! Wij maken gebruik van de payment-service-provider Mollie. Per transactie betaal je aan slechts € 0,35 cent. Ook betalingen via PayPal ontvangen? Zo gepiept.

In onze webshops kun je een onbeperkt aantal producten en categorieën toevoegen. Wij rekenen niets extra's voor extra producten.

Daar kunnen we diverse instrumenten voor inzetten, zoals SEO, SEA of misschien zelfs Social Media Marketing. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden.

Webprepare

Navigation