Website laten maken Geldrop

Voor slechts € 69,00 per maand een nieuwe website

Website laten maken Geldrop

Een professionele website is tegenwoordig onmisbaar voor elke onderneming. Of je nu net je eigen bedrijf bent gestart of al jarenlang in het vak rondloopt; je website bepaalt voor een grote mate de uitstraling van je bedrijf. Als je uitstraling niet op orde is, lopen (potentiële) klanten weg en kiezen zij voor de concurrent.

Website laten maken Geldrop

Beschik je zelf niet over de know-how om een mooie website te bouwen? Wij hebben de oplossing voor je! Wij zorgen dat een professionele website laten maken Geldrop een fluitje van een cent wordt.

Wij hebben kennis en ervaring in alles op het gebied van websites, vindbaarheid, hosting, e-mail en WordPress. Kies daarom voor dé specialist op het gebied van websites. Dus wil jij een professionele website laten maken Leiden? Kies dan voor ons website-pakket en betaal slechts € 69,00 per maand – geen opstartkosten.

Onze voordelen

  • Binnen 2 weken online
  • Alles-in-1 pakket
  • Geschikt voor pc, tablet en mobiel
  • Geoptimaliseerd voor Google
  • Website afgestemd op jouw wensen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Na 1 jaar maandelijks opzegbaar

Je hebt al een complete website voor slechts € 69,00 per maand (ex.btw)

Offerte aanvragen?

Responsive

Een website voor alle apparaten geschikt

Je komt er tegenwoordig niet meer mee weg als je website niet goed zichtbaar is op een telefoon of tablet. Onderzoek wijst uit dat meer dan de helft van al het website-verkeer afkomstig is van een telefoon, tablet of andersoortig apparaat. Bezoekers willen snel informatie zien, waar en wanneer ze maar willen. Het is daarom essentieel om te optimaliseren voor zowel pc als telefoon en tablet.

Elke website die wij bouwen zijn responsive. Dat wil zeggen dat deze geschikt zijn voor pc, telefoon en tablet. Dit zorgt voor een uitstekende gebruiksvriendelijkheid.

Ook Google heeft een vinger in de pap. Een website die responsive is, zal Google meer respecteren dan een website die niet responsive is. Uiteindelijk kan dit ervoor zorgen dat een website hoger in Google rankt.

Een greep uit onze klanten

Aannemingsbedrijf WAVO
Administratiekantoor Bukas
JTJ Music
Schilderwerken Sloos
Leo Kleijn
Gijsman Dakbedekkingen
WordPress

Zelf je website aanpassen

Wij bouwen websites in WordPress. Dit CMS (lees: content management system) is de populairste ter wereld. De websites die wij maken zijn vrij aanpasbaar voor onze klanten. Na oplevering krijg je log-in gegevens toegestuurd, waarmee je jouw website overal ter wereld kunt aanpassen. Als je liever je tijd aan iets anders besteed, nemen onze webmasters het graag voor je uit handen.

De mening van onze klanten

Marc Koster

“Sinds kort heb ik definitief de keuze gemaakt om zelfstandig te worden als DJ. Als DJ is het onmisbaar om een mooie website online te hebben. Via het nodige speurwerk ben ik bij Webprepare terechtgekomen. Ze hebben continue meegedacht over het ontwerp. Uiteindelijk sta ik er online meer dan professioneel bij. De website is volledig conform mijn huisstijl. Sinds de website online is, krijg ik zelfs heel veel aanvragen via mijn website. Ik ben uiterst tevreden met Webprepare!”

Marc Koster
M.C. Costa
Ron Annokkee

"Als rasondernemer en eigenaar van een goedlopende snackbar ontstond bij mij het idee om een cateringbedrijf ernaast te beginnen. Maar waar moest ik beginnen? Webprepare heeft niet alleen onze website ontworpen, maar heeft ook gezorgd voor ons logo. Het logo hebben we zelfs op onze bus laten bestickeren. Wij weten dat, als we iets nodig hebben op het gebied van online, we alleen maar Webprepare hoeven te bellen. Zij regelen onze website, het onderhoud ervan en alles eromheen. Laatst hielpen ze zelfs in het weekend. Ik kan Webprepare bij iedereen aanraden!”

Ron Annokkee
Snackbar Herenstraat
John de Vos

"Ik had al een website via het bedrijf die vroeger de Telefoongids uitbracht. Na 4 jaar was er nog nooit iets aangepast. Als ik mijn algemene voorwaarden wilde laten aanpassen, kostte mij dat direct erg veel geld. Webprepare heeft voor mij een nieuwe website gemaakt welke volledig is afgestemd op mijn wensen. En als ik een keer iets wil laten veranderen hoef ik alleen maar even te bellen, en binnen een paar uur is het geregeld. Ik ben blij dat ik de stap heb genomen naar Webprepare, en kan het iedereen absoluut aanraden."

John de Vos
Aannemersbedrijf WAVO
Jordy Boutier-2

Offerte aanvragen

Wil je een nieuwe website laten maken of heb je interesse in een andere dienst? Vul je gegevens dan in en wij nemen snel contact met je op.

Contactgegevens

Onderwerp