Website laten maken Ede

Website laten maken Ede voor slechts € 69,00 p/m

Website laten maken Ede

Wil je ook een Website laten maken Ede? Ga dan in zee met een betrouwbare expert op dit gebied. Veel van je potentiële klanten zullen namelijk op internet zoeken naar de diensten of producten die je aanbiedt. Jouw website bepaalt grotendeels de eerste indruk die je bedrijf achterlaat. Een website die er stijlvol uitziet en gebruiksvriendelijk is, betaalt zich daarom snel terug. Helemaal als je kiest voor ons voordelige alles-in-1-pakket.

Aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website voor je bedrijf

Voor je klanten is het belangrijk dat je website een professionele uitstraling heeft en makkelijk te navigeren is. Voor onze ervaren webdesigners is dat eenvoudig te realiseren. Daarnaast is het verstandig om je website compatibel te laten maken voor verschillende soorten devices. Veel mensen zoeken namelijk niet alleen via een PC of laptop, maar ook via een smartphone of tablet op het internet. Het alles-in-1-pakket voorziet je van een responsive website die er op ieder apparaat schitterend uitziet.

Onze voordelen

  • Binnen 2 weken online
  • Alles-in-1 pakket
  • Geschikt voor pc, tablet en mobiel
  • Geoptimaliseerd voor Google
  • Website afgestemd op jouw wensen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Na 1 jaar maandelijks opzegbaar

Je hebt al een complete website voor slechts € 69,00 per maand (ex.btw)

Offerte aanvragen?

Vindbaar in Google

Een website die makkelijk te vinden is voor klanten

Wat heb je aan een mooie website als niemand deze ziet? Om ervoor zorgen dat je website veel bezoekers krijgt, optimaliseren we alle websites die we maken voor zoekmachines zoals Google. Dit vergroot de kans dat je website gevonden wordt door potentiële klanten aanzienlijk. Kun je niet wachten om nieuwe klanten te trekken? Bij Webprepare kunnen we je al binnen 2 weken een nieuwe website bezorgen.

Betrouwbare en persoonlijke service

Bij Webprepare zorgen we ervoor dat je website perfect past bij je bedrijf en persoonlijke wensen. We doen er alles aan om je te voorzien van eerlijk en passend advies. We geven zelfs een tevredenheidsgarantie, zodat je verzekerd bent van een goed resultaat. Bovendien krijg je een vaste contactpersoon, die ook in de toekomst graag met je mee blijft denken.

Service
Webdesign

Professionele website voor een scherpe prijs

Een stijlvolle en professionele website hoeft helemaal niet duur te zijn. Voor de scherpe prijs van €69,- per maand laat je bij ons al een complete website bouwen. Zo wordt de investering verspreid over langere tijd. Ideaal als je een startende ondernemer bent! Na een jaar wordt je abonnement omgezet in een onderhoudscontract en betaal je nog maar € 39,- per maand. Bovendien kun je dit na het eerste jaar maandelijks opzeggen.

Bijna geen omkijken naar je website

Kies je voor ons voordelige alles-in-1-pakket van 69 euro per maand, dan heb je in één keer alles wat je nodig hebt voor een professionele website. De prijs is namelijk inclusief hosting, onderhoud, beheer, updates en e-mail. We gebruiken het gangbare en gebruiksvriendelijke content management systeem WordPress. Dit maakt het makkelijk om je website na verloop van tijd zelf bij te werken. Vind je dat teveel gedoe? Dan doen onze webmasters het graag voor je. Zo heb je nergens meer omkijken naar. Neem nu contact op voor meer informatie.
WordPress

De mening van onze klanten

Marc Koster

“Sinds kort heb ik definitief de keuze gemaakt om zelfstandig te worden als DJ. Als DJ is het onmisbaar om een mooie website online te hebben. Via het nodige speurwerk ben ik bij Webprepare terechtgekomen. Ze hebben continue meegedacht over het ontwerp. Uiteindelijk sta ik er online meer dan professioneel bij. De website is volledig conform mijn huisstijl. Sinds de website online is, krijg ik zelfs heel veel aanvragen via mijn website. Ik ben uiterst tevreden met Webprepare!”

Marc Koster
M.C. Costa
Ron Annokkee

"Als rasondernemer en eigenaar van een goedlopende snackbar ontstond bij mij het idee om een cateringbedrijf ernaast te beginnen. Maar waar moest ik beginnen? Webprepare heeft niet alleen onze website ontworpen, maar heeft ook gezorgd voor ons logo. Het logo hebben we zelfs op onze bus laten bestickeren. Wij weten dat, als we iets nodig hebben op het gebied van online, we alleen maar Webprepare hoeven te bellen. Zij regelen onze website, het onderhoud ervan en alles eromheen. Laatst hielpen ze zelfs in het weekend. Ik kan Webprepare bij iedereen aanraden!”

Ron Annokkee
Snackbar Herenstraat
John de Vos

"Ik had al een website via het bedrijf die vroeger de Telefoongids uitbracht. Na 4 jaar was er nog nooit iets aangepast. Als ik mijn algemene voorwaarden wilde laten aanpassen, kostte mij dat direct erg veel geld. Webprepare heeft voor mij een nieuwe website gemaakt welke volledig is afgestemd op mijn wensen. En als ik een keer iets wil laten veranderen hoef ik alleen maar even te bellen, en binnen een paar uur is het geregeld. Ik ben blij dat ik de stap heb genomen naar Webprepare, en kan het iedereen absoluut aanraden."

John de Vos
Aannemersbedrijf WAVO
Jordy Boutier-2

Offerte aanvragen

Wil je een nieuwe website laten maken of heb je interesse in een andere dienst? Vul je gegevens dan in en wij nemen snel contact met je op.

Contactgegevens

Onderwerp