Website laten maken Arnhem

Website laten maken Arnhem voor slechts € 69,00 p/m

Website laten maken Arnhem

Een professionele website laten maken Arnhem is een uitstekende investering in je bedrijf. Deze geeft potentiële klanten een goede eerste indruk van je onderneming. Een stijlvolle en gebruiksvriendelijke bedrijfswebsite schept meteen vertrouwen. Wil je echt kunnen profiteren van je nieuwe website, dan is het ook belangrijk dat deze makkelijk te vinden is door zoekmachines. Bovendien heb je baat bij een website die compatibel is met computers, tablets en smartphones. Webprepare regelt het allemaal graag voor je; en nog voor een scherpe prijs ook!

Hoe trek je klanten met je bedrijfswebsite?

Zoeken op internet is tegenwoordig dé manier om de producten en diensten te vinden die je zoekt. Er is dus een grote kans dat jij via het internet nieuwe klanten kunt aantrekken. Daar heb je een professionele bedrijfswebsite voor nodig, die aan verschillende eisen voldoet. Ten eerste moet deze makkelijk te vinden zijn. Bij Webprepare hebben we verschillende manieren om je website te optimaliseren voor zoekmachines. Daardoor eindigt jouw website hoog in de resultatenlijst van bijvoorbeeld Google. Om dit mogelijk te maken, moet je website ook ‘responsive’ zijn. Dit betekent dat deze zich makkelijk aanpast aan zowel computers en laptops als tablets en smartphones. Ook dat kunnen we voor je regelen.

Onze voordelen

  • Binnen 2 weken online
  • Alles-in-1 pakket
  • Geschikt voor pc, tablet en mobiel
  • Geoptimaliseerd voor Google
  • Website afgestemd op jouw wensen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Na 1 jaar maandelijks opzegbaar

Je hebt al een complete website voor slechts € 69,00 per maand (ex.btw)

Offerte aanvragen?

Webdesign

Stijlvolle vormgeving en overzichtelijke opbouw

In principe zijn potentiële klanten vooral op zoek naar informatie over je producten en diensten. Daarom is het belangrijk dat je website slim opgebouwd is, zodat bezoekers met een paar klikken van de muis vinden wat ze zoeken. Het oog wil natuurlijk ook wat. De vormgeving van je website speelt dan ook een grote rol in het trekken van klanten. Is deze professioneel en eigentijds, dan is de kans groter dat bezoekers een positieve indruk van je bedrijf krijgen. Een website van Webprepare zal gegarandeerd aan deze eisen voldoen. Bovendien houden we natuurlijk rekening met jouw persoonlijke wensen. We geven zelfs een tevredenheidsgarantie!

Een complete website met uitstekende service

Bij Webprepare bestel je jouw website als een compleet alles-in-1-pakket. Dit betekent dat hosting, onderhoud, beheer, updates en e-mail allemaal bij de prijs inbegrepen zijn. Zo heb je alle diensten onder één dak. Bovendien krijg je een vaste contactpersoon voor al je vragen en verzoeken. Dit scheelt je een hoop tijd. Wil je na verloop van tijd de teksten op je website aanpassen of nieuwe content plaatsen? Met onze WordPress websites is dat heel eenvoudig. Dit populaire content managementsysteem is zelfs voor beginners makkelijk te gebruiken. Wil je jezelf zoveel mogelijk tijd en moeite besparen? Je kunt het plaatsen van nieuwe content ook met een gerust hart aan onze webmasters overlaten.

Service
Webdesign

Alles wat je nodig hebt voor een scherpe prijs

Ons alles-in-1-pakket biedt je alles wat je nodig hebt en is nog voordelig ook. Dit pakket bieden we aan in de vorm van een 1-jarig abonnement dat slechts €69,- per maand kost. Nadat het jaar verstreken is, wordt dit omgezet in een onderhoudscontract. De kosten zijn dan nog maar €39,- per maand. Vanaf dat moment is het contract per maand opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast. Neem nu contact op voor meer informatie. We geven je graag passend en eerlijk advies. Of bestel meteen jouw nieuwe website en je hebt hem binnen 2 weken al online!

De mening van onze klanten

Marc Koster

“Sinds kort heb ik definitief de keuze gemaakt om zelfstandig te worden als DJ. Als DJ is het onmisbaar om een mooie website online te hebben. Via het nodige speurwerk ben ik bij Webprepare terechtgekomen. Ze hebben continue meegedacht over het ontwerp. Uiteindelijk sta ik er online meer dan professioneel bij. De website is volledig conform mijn huisstijl. Sinds de website online is, krijg ik zelfs heel veel aanvragen via mijn website. Ik ben uiterst tevreden met Webprepare!”

Marc Koster
M.C. Costa
Ron Annokkee

"Als rasondernemer en eigenaar van een goedlopende snackbar ontstond bij mij het idee om een cateringbedrijf ernaast te beginnen. Maar waar moest ik beginnen? Webprepare heeft niet alleen onze website ontworpen, maar heeft ook gezorgd voor ons logo. Het logo hebben we zelfs op onze bus laten bestickeren. Wij weten dat, als we iets nodig hebben op het gebied van online, we alleen maar Webprepare hoeven te bellen. Zij regelen onze website, het onderhoud ervan en alles eromheen. Laatst hielpen ze zelfs in het weekend. Ik kan Webprepare bij iedereen aanraden!”

Ron Annokkee
Snackbar Herenstraat
John de Vos

"Ik had al een website via het bedrijf die vroeger de Telefoongids uitbracht. Na 4 jaar was er nog nooit iets aangepast. Als ik mijn algemene voorwaarden wilde laten aanpassen, kostte mij dat direct erg veel geld. Webprepare heeft voor mij een nieuwe website gemaakt welke volledig is afgestemd op mijn wensen. En als ik een keer iets wil laten veranderen hoef ik alleen maar even te bellen, en binnen een paar uur is het geregeld. Ik ben blij dat ik de stap heb genomen naar Webprepare, en kan het iedereen absoluut aanraden."

John de Vos
Aannemersbedrijf WAVO
Jordy Boutier-2

Offerte aanvragen

Wil je een nieuwe website laten maken of heb je interesse in een andere dienst? Vul je gegevens dan in en wij nemen snel contact met je op.

Contactgegevens

Onderwerp