Webprepare logo

Webdiensten

Website laten maken? Wij kunnen je van A tot Z helpen. Wij ontwerpen en bouwen niet alleen je website, maar zorgen desgewenst ook voor de hosting op supersnelle servers en doen het onderhoud. Geen gedoe meer met partij A, partij B en partij C; slechts 1 aanspreekpunt voor al je online diensten. En dat bespaart jou kopzorgen. Bovendien heb je 1 vast contactpersoon. Wel zo makkelijk!

WordPress websites

Ben je sinds kort gestart als ZZP’er of ondernemer? Of loop je al even in het veld mee? Een professionele website is dan onmisbaar voor je bedrijf. Het is daarom een verstandige investering om een WordPress website te laten maken door een bedrijf die zich hierin specialiseert. Laten wij dat nou net zijn 😉

 

En waarom zou je het laten maken van een WordPress website dan precies uitbesteden? Het bouwen van een WordPress website is een tijdrovende klus. Ieder zijn eigen specialisme, zeggen wij altijd. Daarnaast zien we veel ondernemers tegen issues aanlopen bij het maken van hun website. Wij nemen dat graag voor je uit handen. Laat je WordPress website door ons maken!

Webprepare WordPress websites
Webprepare webshops

Webshop

Wil je een webshop laten maken? Of heb je al een webshop, en ben je op zoek naar een bedrijf die een nieuwe webshop voor jouw bedrijf maakt?

 

Wij maken voor onze webshops gebruik van het immens populaire WooCommerce. Dit is een uitbreiding op ‘s werelds meest populaire CMS ter wereld: WordPress. Je kan onder andere je orderafhandeling online doen, onbeperkt producten toevoegen en de webshop koppelen met o.a. boekhoudsystemen en meer. En uiteraard sluit jouw webshop aan op je huisstijl. Betalingen ontvang je via iDEAL, want dat is logisch.

Webhosting

Webhosting, huh? Simpel gezegd is webhosting het onderbrengen van jouw website op een computer (server) die altijd verbonden is met het internet en daarmee online is. Elke website heeft dus webhosting nodig.

 

Laten wij dat nou net in huis hebben. Zowel voor bestaande klanten als nieuwe klanten verzorgen wij webhosting op supersnelle servers. Ook verzorgen wij jouw zakelijke e-mail, en zorgen wij ervoor dat alles in de lucht blijft. Laat je hosting onderbrengen bij Webprepare, en je bent verzekerd van het feit dat je je niet meer druk hoeft te maken om je website en daarmee ook hosting.

Webprepare webhosting
Webprepare onderhoud websites

Onderhoud

Een website is eigenlijk net als een auto. Je koopt er 1 en je kan er lekker mee rijden. Je komt er na een paar maanden achter dat je katalysator niet meer functioneert. Dan ga je naar de garage, en laat hem maken. Ook breng je jouw auto elk jaar weg voor de APK en een onderhoudsbeurt. Dan kun je met een goed gevoel de weg op.

 

Met een website is het niet anders. Alleen in tegenstelling tot een auto, heeft een website eigenlijk maandelijks updates nodig onder de motorkap. De techniek gaat nu eenmaal sneller dan een auto. Voor een vast bedrag per maand verzorgen wij maandelijkse updates, staan we klaar als je problemen hebt en adviseren je desgewenst.

Webprepare

Navigation