Webprepare logo

Social Media Marketing

Tegenwoordig brengen we tot wel 30% per dag door op Social Media. Een schrikbarend weetje. Maar biedt tegelijkertijd ook kansen voor ondernemers. Binnen een paar uur miljoenen potentiële klanten bereiken, dat kan! We bekijken samen met jou op welk kanaal jouw doelgroep voornamelijk aanwezig is. Wij hebben ervaring met het adverteren op Instagram, Facebook, maar ook Linkedin. We kunnen zelfs bepalen aan wie jouw advertentie precies wordt getoond. Denk dan aan de leeftijdscategorie, hobby’s en nog veel meer. Ideaal om je advertenties te laten zien aan de mensen die je target zijn!

Webpreparep Social Media Marketing

Adverteren op Social Media

Op nagenoeg elk Social Media kanaal kunnen wij je helpen te adverteren.

Facebook Ads

Facebook is nog steeds immens populair. Bereik jouw doelgroep door te adverteren via Facebook. Vooraf weet je exact wat je betaalt. Ook is retargeting mogelijk!

Lees meer

Adverteren op Instagram

Rijzende ster in de wereld van Social Media is Instagram. Adverteer door berichten op iemand zijn tijdlijn te laten zien, of nog beter met een verhaal. Als men omhoog ‘swiped’, zijn ze opeens bij jouw website/-shop.

Lees meer

B2B adverteren op LinkedIn

Richt jij je op de zakelijke markt? Dan kan adverteren op LinkedIn een flinke boost geven aan jouw bedrijf. Je spreekt direct de zakelijke markt aan en bovendien breid je jouw netwerk direct uit met relevante contactpersonen.

Lees meer
Webprepare Social Media adverteren

Adverteren op Social Media

Het voordeel van adverten op Social Media dat je weet waar je aan toe bent. Je bepaalt namelijk zelf een vooraf ingesteld budget. Ook de doelgroep kun je helemaal naar wens inrichten. Wij kunnen je helpen met het opzetten van de advertentie op elk gewenst kanaal. Ook de vormgeving van jouw Social Media kunnen wij volledig verzorgen. Denk dan aan omslagfoto’s, profielfoto’s, maar ook het ontwerp andersoortige graphics. Heb je zelf geen inspiratie voor berichten te plaatsen op Social Media? Of heb je er simpelweg de tijd niet voor? Neem dan ook even contact met ons op. Wij kunnen ook dit op reguliere basis van je overnemen.

Vragen over Social Media Marketing

Veelgestelde vragen over Social Media Marketing.

Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Marktplaats.

Dat hangt er maar net vanaf wat je precies wilt. Wij adviseren je graag.

Sterker nog, wij raden het je ten zeerste aan. Niet wedden op 1 paard, maar op verschillende manieren jouw product of dienst promoten loont.

Absoluut! Wij vertellen je hier graag meer over. Neem gerust even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Webprepare

Navigation