Webprepare logo

Over Webprepare

Een nieuwe website hoeft niet duur te zijn.
Dat bewijst Webprepare keer op keer.

Over Webprepare

Over Webprepare

Weprepare is opgericht in 2018 met als primaire doel voordelige websites aan te bieden aan de zakelijke markt. Wij zijn ervan overtuigd dat een website niet veel geld hoeft te kosten, en toch geld kan opleveren. Als we dit nou kunnen combineren met uitstekende (en menselijke) communicatie, heb je goud in handen. Zo is Webprepare ontstaan en inmiddels uitgegroeid tot een succesvol en betrouwbaar bedrijf in de regio Leiden, maar ook ver daar buiten.

In cijfers

0 +
Websites
0 +
Webshops
0 +
Onderhoudscontracten
0 +
Klanten
0 +
Collega's
0 +
Jaar ervaring

Opgericht door Jordy Boutier

Jordy Boutier is oprichter en eigenaar van Webprepare. Waar menig tiener nog op de PlayStation FIFA speelde, was Jordy op zijn 12e bezig de website te maken voor de plaatselijke voetbalvereniging. Zijn droom en ambitie is altijd geweest een eigen bedrijf op te zetten in het maken van websites.

 

Na jarenlang voor een online marketingbedrijf te hebben gewerkt besloot Jordy het roer om te gooien. Zijn droom werd werkelijkheid en Webprepare zag in februari 2018 het levenslicht. Inmiddels groeit het bedrijf in een explosief tempo. We zijn trots op Webprepare!

 

Jordy is overigens ‘gewoon’ direct te bereiken voor vragen, opmerkingen of wat dan ook. Neem gerust contact met hem op.

Onze missie

Op een eerlijke manier een product/dienst aanbieden tegen vriendelijke prijzen. Daarbij zijn wij mensen en geen robots. Recht voor zijn raap, transparant maar altijd vriendelijk. Verder werken wij met korte lijnen, zijn we direct bereikbaar en werken we niet met ticketnummers.

Onze visie

Het aanbieden van betaalbare websites in combinatie met volledige (online) ontzorging. Wij zijn ervan overtuigd dat professionele websites betaalbaar kunnen zijn, zonder daardoor in te leveren op kwaliteit.

Webprepare Social Media adverteren

Onze klanten aan het woord

Wij zijn pas blij als jij tevreden bent.

Webprepare

Navigation