Ons werk

Wij zijn trots op wat we maken

Aannemingsbedrijf WAVO

Voor aannemingsbedrijf WAVO hebben wij een nieuwe website mogen vormgeven. De oude website was gedateerd en werd niet goed onderhouden. Als WAVO een wijziging wilde laten doorvoeren, ging de spreekwoordelijke teller al lopen. Dit probleem lost Webprepare voor hem op.

Bukas

Bukas had reeds een website en had her en der wat domeinnamen en websites lopen. Hun wens was om alles bij 1 partij onder te brengen. De huidige website heeft Webprepare in een modern systeem gebouwd en de overige diensten zijn vlekkeloos overgezet.

Demi Gijsman

Demi ging voor zichzelf starten en vroeg ons een website te ontwerpen. Ook heeft ze door ons haar logo laten ontwerpen en hebben we haar visitekaartjes laten drukken. Een ontzettend ambitieuze vrouw, want de website moest zelfs meertalig worden. Voor Webprepare geen probleem natuurlijk.

Duurzaam Onderhoud Nederland

Duurzaam Onderhoud Nederland timmert hard aan de weg. Dat betekende dat zij op zoek waren naar een partner die de website professioneel in beheer neemt. Webprepare heeft de website overgezet naar ons platform en verzorgt op maandelijkse basis updates.

JTJ Music

JTJ Music is een driekoppige drive-in show. Zij wilden graag een professioneel voorkomen op het internet. Het resultaat is een prachtige website geworden. Sinds de website online is hebben zij elke maand een heleboel aanvragen binnen gekregen. Daar doen we ‘t voor!

M.C. Costa

Hij heeft ondertussen van zijn hobby zijn baan gemaakt. Webprepare is trots dat zij haar steentje heeft mogen bijdragen aan het (online) succes van M.C. Costa. Ook het logo heeft Webprepare mogen ontwerpen, en we doen het maandelijkse onderhoud. Marc heeft voorlopig geen zorgen meer!

RVD Entertainment

Van de ene naar de andere DJ. Rob van Dijck is een begrip in Den Haag, maar sinds hij een ‘Leienaar’ is geworden ook in Leiden een begrip. Rob had een mooie website, maar kon deze niet bewerken. Webprepare heeft dit opgelost door de website over te bouwen in een CMS (WordPress). Nu kan hij zonder zorgen zijn website aanpassen.

V.V. Leidsche Boys

Voetbalvereniging Leidsche Boys is een kleine vereniging waar eenvoud en gezelligheid de boventoon voert. Zij waren op zoek naar een nieuwe website waar snel het programma, uitslagen en standen waren te bekijken. Webprepare heeft de website vormgegeven en een koppeling gemaakt met de KNVB. Het programma, uitslagen en standen worden automatisch ingeladen. Dit zorgt voor 1 vrijwilliger minder in de week.

Zanger Leo Kleijn

Leo Kleijn had een verouderde website. Het was wel weer eens tijd voor een nieuwe! Gelukkig had Leo alles tot in de puntjes toe voorbereid. Prachtige foto’s maakten het makkelijk een mooie website tevoorschijn te toveren. Leo kan nu ook gemakkelijk zijn agenda bijhouden en af en toe nieuws plaatsen.