Webprepare logo

Online Marketing Bureau Leiden

Vandaag de dag heeft elke onderneming een website. Waar het vaak aan ontbreekt zijn offerte aanvragen, of andere vormen van conversie. Dat is zonde, want je website kan je daadwerkelijk geld opleveren. Webprepare uit Leiden zorgt ervoor dat jouw website hoger komt in Google door het gebruik van zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine marketing. Wil je direct een prominente positie behalen in Google? Zet dan Google Ads in!

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Dus jij wilt hoger komen in Google? Laten we eerlijk zijn, wie niet. Wij kunnen dit voor je regelen. Dit doen we eerst door in kaart te brengen waar je nu staat. Wie zijn je concurrenten? Waar laten zij steken vallen? Voldoet je website aan de technische eisen? Is de kwaliteit van je linkprofiel op orde? Aan de hand hiervan maken wij een plan en gaan we aan de slag. 

Webprepare SEO optimalisatie zoekresultaten
SEA Search Engine Advertising

Zoekmachine adverteren (SEA)

Adverten in Google, oftewel Search Engine Advertising (SEA) is niets meer of minder dan het maken van online reclame via de door jouw gekozen zoekmachines. Per klik betaal je een bedrag aan Google of bijvoorbeeld Bing. Deze kosten kunnen erg hoog oplopen door de keuze van zoektermen. Wij doen graag vrijblijvend een voorstel voor zoekwoorden die veel minder kosten per klik, en hetzelfde resultaat opleveren. Vraag gerust eens informatie aan!

Social Media Marketing

Tegenwoordig brengen we tot wel 30% per dag door op Social Media. Een schrikbarend weetje. Maar biedt tegelijkertijd ook kansen voor ondernemers. Binnen een paar uur miljoenen potentiële klanten bereiken, dat kan! We bekijken samen met jou op welk kanaal jouw doelgroep voornamelijk aanwezig is. Wij hebben ervaring met het adverteren op Instagram, Facebook, maar ook Linkedin. We kunnen zelfs bepalen aan wie jouw advertentie precies wordt getoond. Denk dan aan de leeftijdscategorie, hobby’s en nog veel meer. Ideaal om je advertenties te laten zien aan de mensen die je target zijn!

Webpreparep Social Media Marketing
Webprepare

Navigation