Kosten website bouwen

Een website laten bouwen hoeft niet duur te zijn

Kosten website bouwen

Benieuwd naar de kosten website bouwen? Wij leggen het je graag uit zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Kosten website bouwen

Het afgeven van een prijsopgave van een website is altijd heel persoonlijk. Net zoals bij het bouwen van een huis is het afhankelijk van je wensen en eisen. Je kan het zo gek maken als je zelf wilt.

Indicatie kosten website bouwen

We kunnen natuurlijk wel een voorzichtige indicatie geven. Zo heb je een globaal idee van wat het kost om een website te laten bouwen.

 • Simpele website: € 750,00 – € 1.000,00
 • Basis website: € 2.500,00 -€ 5.000,00
 • Corporate website: v.a. € 10.000,00

Schrikken deze prijzen je af? Wij bouwen jouw website al voor slechts € 69,00 per maand.

Onze voordelen

 • Binnen 2 weken online
 • Alles-in-1 pakket
 • Geschikt voor pc, tablet en mobiel
 • Geoptimaliseerd voor Google
 • Website afgestemd op jouw wensen
 • Tevredenheidsgarantie
 • Na 1 jaar maandelijks opzegbaar

Je hebt al een complete website voor slechts € 69,00 per maand (ex.btw)

Offerte aanvragen?

Een betaalbare website

Een website hoeft niet duur te zijn. Wij kiezen er bewust voor om ondernemers het leven makkelijker te maken. Voor een vast bedrag per maand heb jij een website inclusief hosting, onderhoud, updates, e-mail en beheer. Het grote voordeel is dat je geen eenmalige kosten hebt. Je hoeft dus niet groots te investeren in een nieuwe website.

Hieronder een rekenvoorbeeld wat je normaal gesproken zou betalen.

 • Kosten ontwikkeling website: € 2.500,00 (middelkleine website)
 • Domeinnaam: € 15,00 per jaar
 • Hosting: € 120,00 per jaar
 • SSL-certificaat: € 25,00 per jaar
 • Onderhoud website: € 25,00 per maand

Omgerekend:

 • Directe investering: € 2.960,00
 • Jaarlijkse kosten: € 460,00

Wij bieden het hele bovenstaande plaatje aan voor slechts € 69,00 per maand.

Geld
WordPress

Zelf je website aanpassen

Wij bouwen websites in WordPress. Dit CMS (lees: content management system) is de populairste ter wereld. De websites die wij maken zijn vrij aanpasbaar voor onze klanten. Na oplevering krijg je log-in gegevens toegestuurd, waarmee je jouw website overal ter wereld kunt aanpassen. Als je liever je tijd aan iets anders besteed, nemen onze webmasters het graag voor je uit handen.

De mening van onze klanten

Marc Koster

“Sinds kort heb ik definitief de keuze gemaakt om zelfstandig te worden als DJ. Als DJ is het onmisbaar om een mooie website online te hebben. Via het nodige speurwerk ben ik bij Webprepare terechtgekomen. Ze hebben continue meegedacht over het ontwerp. Uiteindelijk sta ik er online meer dan professioneel bij. De website is volledig conform mijn huisstijl. Sinds de website online is, krijg ik zelfs heel veel aanvragen via mijn website. Ik ben uiterst tevreden met Webprepare!”

Marc Koster
M.C. Costa
Ron Annokkee

"Als rasondernemer en eigenaar van een goedlopende snackbar ontstond bij mij het idee om een cateringbedrijf ernaast te beginnen. Maar waar moest ik beginnen? Webprepare heeft niet alleen onze website ontworpen, maar heeft ook gezorgd voor ons logo. Het logo hebben we zelfs op onze bus laten bestickeren. Wij weten dat, als we iets nodig hebben op het gebied van online, we alleen maar Webprepare hoeven te bellen. Zij regelen onze website, het onderhoud ervan en alles eromheen. Laatst hielpen ze zelfs in het weekend. Ik kan Webprepare bij iedereen aanraden!”

Ron Annokkee
Snackbar Herenstraat
John de Vos

"Ik had al een website via het bedrijf die vroeger de Telefoongids uitbracht. Na 4 jaar was er nog nooit iets aangepast. Als ik mijn algemene voorwaarden wilde laten aanpassen, kostte mij dat direct erg veel geld. Webprepare heeft voor mij een nieuwe website gemaakt welke volledig is afgestemd op mijn wensen. En als ik een keer iets wil laten veranderen hoef ik alleen maar even te bellen, en binnen een paar uur is het geregeld. Ik ben blij dat ik de stap heb genomen naar Webprepare, en kan het iedereen absoluut aanraden."

John de Vos
Aannemersbedrijf WAVO
Jordy Boutier-2

Offerte aanvragen

Wil je een nieuwe website laten maken of heb je interesse in een andere dienst? Vul je gegevens dan in en wij nemen snel contact met je op.

Contactgegevens

Onderwerp