Hét website pakket

Geen gedoe meer met verschillende partijen.
Slechts 1 partij die je website, e-mail, hosting, updates en onderhoud regelt.
Voor een vast bedrag per maand.

Ons complete all-in pakket

Nu voor slechts € 69,- in plaats van € 99,- (per maand)

Geen duizenden euro’s betalen voor je nieuwe website. Je betaalt je website per maand af. En dat terwijl je niet aan een wurgcontract vastzit. Na 12 maanden wordt je contract omgezet in een onderhoudscontract – welke maandelijks opzegbaar is. Voor dit vaste bedrag per maand heb je dus 1 bedrijf die werkelijk alles voor je regelt. En het mooie is, je krijgt nog 1 vast aanspreekpunt ook. Wel zo handig!

Het website pakket in een doos

Specificaties

Website vormgegeven op maat

Je nieuwe website wordt volledig afgestemd op de huisstijl van je bedrijf. Wij maken geen gebruik van standaard-templates. Je krijgt een uniek ontwerp waarmee je opvalt.

Geschikt voor elk apparaat

De websites die we maken zijn standaard ‘responsive’. Dat wil zeggen dat de website geschikt is voor PC, laptop, smartphone en tablet.

Geen standaard WordPress-templates

Als één van de weinige webbureaus ontwerpen en bouwen wij nog ambachtelijk. Geen standaard WordPress-templates, maar een geheel op maat-gemaakt ontwerp die aansluit op je wensen.

Eigen designer met ruim 10 jaar ervaring

Je hebt 1 eigen designer die aan de slag gaat met jouw website. Onze designers hebben altijd minimaal 10 jaar ervaring. Geen wisselende contactpersonen, altijd 1 aanspreekpunt. Wel zo handig!

Ontwerp afgestemd op huisstijl

Wij baseren ons ontwerp altijd op de reeds aanwezige huisstijl. Ben je net gestart met je eigen bedrijf en heb je nog geen eigen huisstijl? Ook daarmee kunnen wij je van dienst zijn.

Mooie foto’s beschikbaar

Wij hebben een ruime collectie aan mooie, gratis foto’s. De foto’s kun je zelf uitkiezen. Deze passen wij vervolgens toe op jouw website.

Volledig afgestemd op jouw doelen

Onze eerste vraag aan jou is; wat is precies het doel van de website? Wil je een online visitekaartje, of wil je leads genereren? Aan de hand van je doel bepalen wij een strategie.

Technische SEO optimalisatie

Wij zorgen ervoor dat onder de motorkap alles juist is ingeregeld om je website zo goed mogelijk vindbaar te maken op het internet.

SEO-vriendelijke URL’s

Onze techniek is zo ingeregeld dat je altijd mooie URL’s kan toepassen. Dit oogt fraai, en is bovendien handig in verband met de vindbaarheid van jouw website.

Automatische tips & trucs

Als je zelf aan de slag wilt met de vindbaarheid geven wij je op basis van je aanpassingen on-site tips & trucks. 

Aanmelden bij alle bekende zoekmachines

Zodra jouw nieuwe website klaar is, melden wij deze aan bij alle bekende zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo.

Google Maps vermelding

Wij zorgen ervoor dat wanneer mensen gericht zoeken op je bedrijfsnaam, zij aan de rechterkant in de SERP het adres, telefoonnummer, openingstijden, logo e.d. te zien krijgen.

Automatisch gegenereerde sitemaps

Als je een nieuwe pagina aanmaakt in jouw website, bieden we deze automatisch aan ter indexering aan Google en andere zoekmachines.

Integratie Google Search Console

Wij zorgen dat je gekoppeld wordt met Google Search Console. Deze tool geeft bijvoorbeeld aan of er fouten op je pagina aanwezig zijn. Wel zo handig!

Onbeperkt aantal pagina’s

Zodra jouw nieuwe website klaar is kun je helemaal los gaan! Je kan binnen ons pakket namelijk onbeperkt aantal pagina’s aanmaken.

Vulservice

Zodra jouw website wordt ontwikkeld vullen wij de eerste pagina’s met inhoud. Zo ontzorgen wij je. Dit tot een maximum van 10 pagina’s.

Afgestemd op AVG 

Al onze websites zijn AVG-proof. Wij adviseren je in dit proces en voeren het ook voor je uit.

Zelf website beheren

Na oplevering van je website kan je zelf je website aanpassen. Dit kun je doen met het immens populaire CMS genaamd ‘WordPress’.

Website later uit te breiden

De website is op diverse vlakken uit te breiden. WordPress biedt een legio plug-ins aan die wij voor je kunnen implementeren.

Meerdere gebruikers

Zijn er meerdere personen die de website gaan beheren? Via wat eenvoudige stappen kun je een extra gebruiker aanmaken.

Je website altijd en overal aanpasbaar

Of het nu op kantoor – of ergens in de zon op vakantie is; je website is overal ter wereld aan te passen.

Eenvoudig en gemakkelijk d.m.v. klikken-en-slepen

Je hebt geen diepgaande kennis nodig om je website zelf aan te passen. Door middel van klikken-en-slepen pas je de website zelf eenvoudig aan.

Je website zelf uitbreiden met pagina’s

Het is mogelijk om zelf pagina’s aan te maken. We hanteren hiervoor geen limiet. 

Voorbeeldmodus

Ben je bezig met het maken van een pagina, maar niet zeker van hoe het er daadwerkelijk uit komt te zien? Zonder de pagina daadwerkelijk te publiceren kun je gemakkelijk een voorbeeld bekijken.

Formulieren maken

Organiseer je een evenement en wil je mensen hiervoor online laten inschrijven? Met wat drukken op de knop bouw je hiervoor een formulier.

Uitgebreide statistieken d.m.v. Google Analytics

Wij koppelen je website aan Google Analytics. Daarmee kan je exact zien hoeveel bezoekers je per uur/dag/week/maand/jaar ontvangt, en nog veel meer!

Meetbare conversies

Precies zien wat het percentage bezoekers is die bijvoorbeeld een formulier invult. Ook dit richten wij helemaal voor je in.

Statistieken via app te bekijken

Ben je onderweg en wil je snel even zien hoeveel bezoekers er vandaag op je website zijn geweest? Wij bieden een app aan waarmee je dit eenvoudig kunt bekijken.

Maandelijkse rapportage

Maandelijks krijg je van ons een rapportage met daarin wat wij precies voor je hebben gedaan. Zo weet je precies wat wij op de achtergrond allemaal voor je hebben gedaan.

Klantenservice via e-mail, telefoon en WhatsApp

Wij willen je snel en kundig te woord staan. Je mag ons mailen, bellen en zelfs appen. Waar jij je zelf het meest comfortabel bij voelt.

Training op afstand

Na oplevering plannen we samen een training in en leggen wij je stap-voor-stap uit hoe je jouw website aanpast. Lukt het niet om je e-mail in te stellen op je computer? Dat regelen wij graag voor je.

Eigen webmaster, 1 aanspreekpunt

Je krijgt een eigen webmaster toegewezen. Je hebt dus slechts 1 aanspreekpunt en hebt korte lijntjes. 

Uitstekende kennisbank

Kom je er zelf niet uit? Natuurlijk kun je contact met ons opnemen, maar je kan het ook aan de hand van onze kennisbank zelf proberen op te lossen. 

Wij stellen je e-mail in op je apparaten

Geen gedoe met het instellen van je e-mailaccount. Wij doen het graag op afstand (of op locatie) voor je.

 

Wij bieden nog veel meer aan om je gehele online gebeuren te laten regelen. Dit is slechts een greep uit ons aanbod:

  • Huisstijl ontwikkeling
  • Drukwerk
  • Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
  • Copywrighting
  • Nieuwsbrief systeem
  • Eigen VPS-server
  • Inhoudsmigratie
  • .. en nog veel meer!