Goedkope WordPress website laten maken

Een complete WordPress-website voor slechts € 69,00 per maand

Goedkope WordPress website laten maken

Wil jij een goedkope WordPress website laten maken? Stop dan met zoeken. Voor slechts € 69,00 per maand heb je al een professionele website die is vormgegeven aan de hand van je huisstijl. Een website in een abonnementsvorm dus. Wij kunnen ons direct voorstellen dat je denkt: “Hoe lang zit ik daar dan aan vast?”. De antwoord op die vraag is: 1 jaar. Na slechts 1 jaar heb je dus geen verplichtingen meer, en ben je vrij om te gaan en staan waar je maar wilt.

Niet alleen een online visitekaartje

Vandaag de dag is het niet meer voldoende een website te bouwen die alleen wat contactgegevens laat zien, een logo en wat diensten. Bezoekers komen met een doel op jouw website, en het is aan jou om ze te helpen hun doen te bereiken. Het doel kan bijvoorbeeld zijn:

  • Het maken van contact via telefoon, e-mail of chat
  • Hulp bij het oplossen van een probleem – in brede zin

Met onze expertise kunnen we gericht doelen bepalen die afgestemd zijn op jouw website-bezoekers. En ook deze expertise is weer onderdeel van ons website-pakket.

Onze voordelen

  • Binnen 2 weken online
  • Alles-in-1 pakket
  • Geschikt voor pc, tablet en mobiel
  • Geoptimaliseerd voor Google
  • Website afgestemd op jouw wensen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Na 1 jaar maandelijks opzegbaar

Je hebt al een complete website voor slechts € 69,00 per maand (ex.btw)

Offerte aanvragen?

WordPress

WordPress als motor van je website

WordPress is al jaren de grootste speler in de markt als het gaat om CMS (lees: content management system). Dit stukje open-source software zorgt ervoor dat jij jouw website op elk moment kan aanpassen, maar ook kan uitbreiden. Er zijn talloze plug-ins en thema’s beschikbaar om zo jouw website te componeren waar je naar op zoek bent. Maar daar zit ook wat gevaar; des te meer plug-ins, des te langzamer jouw website wordt. 

Alles-in-1 WordPress website

Als ondernemer wil je graag weten waar je aan toe bent. Hoe vervelend is het niet als later blijkt dat je voor veel zaken moet bijbetalen? Daarom hebben wij een alles-in-1 pakket ontwikkeld, die in nagenoeg alle behoeftes voorziet. Zo bouwen wij standaard Google Analytics in (statistieken), en melden we jouw website aan bij Google Places. Maar dat is nog lang niet alles. Wat te denken van een supersnelle website? Dat komt omdat wij de website voordat ‘ie online gaat een enorme boost geven. Allemaal inbegrepen!

Alles in 1 pakket
Nerd

Kies nu voor een WordPress-website

Zonder website laat je kansen liggen, en daarmee omzet. En zeg nou eens eerlijk; omzet laten liggen is zonde, toch? Twijfel daarom niet en kies ervoor een goedkope WordPress-website te laten maken. Bij Webprepare ben je in ieder geval zeker van een prachtig vormgegeven website. Zo krijg je een eigen webdesigner met ruim 15+ jaar ervaring. Hij is ook direct jouw enige aanspreekpunt. Korte lijntjes dus!

De mening van onze klanten

Jordy Boutier-2

Offerte aanvragen

Wil je een nieuwe website laten maken of heb je interesse in een andere dienst? Vul je gegevens dan in en wij nemen snel contact met je op.

Contactgegevens

Onderwerp