Webprepare logo
Paragnost Therapeut Logo

Paragnost Therapeut

Paragnost-Therapeut.nl is gespecialiseerd in alternatieve geneeswijzen. Denk hierbij aan kaartleggen, foto lezen, angstproblemen oplossen d.m.v. Bachremedie en astrologie.

Business Case

Peter Coppens meldde zich bij ons omdat zijn huidige website wel een opfrisbeurt kon gebruiken na 8 jaar. Zo was er reeds een nieuwe huisstijl aanwezig met nieuwe kleuren en bijpassende foto’s. Vooral de lotusbloem wou Peter graag naar voren laten komen. Ook moest er op de nieuwe website duidelijk komen te staan dat er met Tikkie betaald kon worden.

Review klant

Jordy heeft zo een 8 jaar geleden mijn eerste website gemaakt. Via via ben ik hem weer op het pad gekomen en heeft hij voor een zeer betaalbaar tarief mijn nieuwe website ontworpen. Hij heeft mij gedurende het traject perfect begeleid en kwam zijn afspraken na.
Paragnost Therapeut Logo
Peter Coppens

De uitvoering

Samen met Peter hebben wij eerst in kaart gebracht wat hij precies wilde hebben. Aan de hand hiervan hebben we gekozen voor WordPress in combinatie met Elementor. Ook is er een zogeheten ‘Single Page template’ ontworpen, zodat als er in de toekomst een nieuwe pagina wordt aangemaakt, deze de standaard vormgeving al omvat. Dat is handig als Peter in de toekomst zelf eens een pagina wil toevoegen, zonder allerlei trucjes hoeven uit te halen om het er netjes uit te laten zien.

Het resultaat

De website heeft een mooie make-over gekregen en is bovendien bijna 2x zo snel als dat ‘ie was. Peter is tevreden, wij tevreden = een geslaagde samenwerking!
Webprepare

Navigation