Webprepare logo
Webprepare logo Jorton

Jorton Promotions

Jorton Promotions is sinds 2018 de specialist in het leveren en bedrukken van bedrijfskleding, promotiekleding, sportkleding, werkkleding en meer. Daarnaast bieden zij ook een ruim assortiment aan in accessoires, PBM’s, sportaccessoires, posters, stickers en magneetplaten.

Business Case

Tonny was op zoek naar een webshop om zijn artikelen in te verkopen. Deze webshop moest niet al te ingewikkeld zijn. Ook moest er direct afgerekend kunnen worden met iDEAL. Er was geen torenhoog budget beschikbaar, en daarom hebben wij een template uitgekozen.

Review klant

Professioneel bedrijf. Prettig zakendoen. Goede bereikbaarheid en verzorgde communicatie. Opdracht binnen de tijd en tot in de puntjes correct uitgevoerd.
Webprepare logo Jorton
Tonny de Jong, eigenaar

De uitvoering

Voor dit project hebben wij WordPress in combinatie met WooCommerce ingezet. Uit kostenoogpunt hebben wij vervolgens gekozen voor een premium thema van ThemeForest. Dit thema is helemaal omgebouwd naar de huisstijl van Jorton Promotions. Overigens hebben wij ook het logo ontwikkeld voor Jorton Promotions.

Het resultaat

Een enorm snelle, goed gevulde webshop is het resultaat. Tonny heeft later zelf besloten een ander thema te gebruiken. De eerste orders zijn al ontvangen en de online zichtbaarheid van Jorton Promotions is hiermee vergroot. Ook zorgen wij dat Jorton Promotions e-mail kan verzenden en ontvangen. Wel zo handig met een webshop!

Webprepare

Navigation