Webprepare logo
Webprepare logo HennaBrownies

Henna Brownies

HennaBrownies zijn plantaardige haarkleuren met Henna. HennaBrownies maak Dianne zelf en met regelmaat ontwikkel zij een nieuwe kleur. Salonklanten maar ook veel online klanten en kapsalons vinden hun weg op haar webshop om thuis haarkleuren te vereenvoudigen.

Business Case

Dianne heeft ooit informatie bij me opgevraagd. We zijn haar zo net zo lang blijven stalken tot we een keer een afspraak met elkaar hadden. Haar bestaande webshop voldeed niet maar aan de huidige wensen en eisen van deze tijd. Ook wou ze haar webshop meertalig hebben, om zo ook voorbereid te zijn op buitenlandse expansie. Er waren nog wel wat uitdagingen…

Review klant

Webprepare is goed en zeer betrouwbaar. Ik ben er gelukkig mee dat Jordy mijn website HennaBrownies onderhoudt. Webprepare is zeker aan te bevelen!
Webprepare logo HennaBrownies
Dianne te Mebel, Eigenaresse

De uitvoering

Er is in gezamenlijk overleg besloten om gebruik te maken van een bestaand thema. Aan de hand hiervan hebben wij een ontwerp gemaakt welke al snel vrij werd goedgekeurd door Dianne. Vervolgens hebben wij door middel van een migratie alle producten in 1 keer overgezet – inclusief afbeeldingen. Vervolgens hebben wij de webshop verder ingericht en ervoor gezorgd dat er betaalt kan worden met iDEAL.

Het resultaat

De webshop draait als een trein! De omzet groeit gestaag en Dianne is tevreden. Niet voor niets komt zij geregeld naar ons toe voor extra werkzaamheden.
Webprepare

Navigation