Webprepare logo
Webprepare logo Hegen

Hegen

Hegen realiseert duurzame babyflesjes die veelzijdig gebruikt kunnen worden. Milieuverantwoord, duurzaam en en volledig gericht op het comfortabel voederen van baby’s.

Business Case

Sipie Groot kwam bij ons terecht met het verhaal dat zij exclusief distributeur van de Benelux is geworden voor Hegen. Zij gaat met een enorme dosis enthousiasme de markt van babyflesje veroveren in de Benelux! Om deze markt te veroveren zocht zij een bedrijf die haar website kon ontwikkelen. Al snel kwamen we erachter dat er ook gelijk een webshop aan toegevoegd moest worden.

Review klant

We zijn via via in contact gekomen met Jordy voor het laten bouwen van een nieuwe website- en shop. Webprepare is goed bereikbaar en denkt altijd met je mee. Ook zijn ze eerlijk en geven soms aan om bepaalde keuzes niet te maken, of nu juist wel. Uiteindelijk mocht ik altijd zelf bepalen hoe het eruit kwam te zien. Het eindresultaat mag er zijn!
Webprepare logo Hegen
Sipie Groot

De uitvoering

Door de Corona-perikelen hebben we veel overleg gehad via Skype-sessies. Voor Sipie was het belangrijk dat de bestaande huisstijl van Hegen werd gehanteerd. Dat zorgde weleens voor de nodige uitdagingen, omdat webdesign nu eenmaal ook een kwestie van smaak is. Daarin waren wij soms wat eigenwijs, maar dat vond Sipie alleen maar fijn! Voor de website/-shop hebben we een combinatie van WordPress en WooCommerce gebruikt. Doordat er verschillende soorten pages-types worden gebruikt is er gekozen om met JetEngine op maat gemaakte pages-types te maken. Het filteren in de webshop gebeurt met Jet Smart Filters. Er kan direct worden afgeregend doordat wij een koppeling hebben gemaakt met Mollie iDEAL.

Het resultaat

We zijn best trots op de project. De samenwerking was erg plezierig en het eindresultaat is een prachtig vormgegeven website/-shop volledig conform de wensen/eisen van Sipie.
Webprepare

Navigation