Webprepare logo
Webprepare logo Duurzaam Onderhoud Nederland

Duurzaam Onderhoud Nederland

Duurzaam Onderhoud Nederland verricht werkzaamheden in- en rondom huis. Zij bieden diensten aan voor zeer gunstige tarieven. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Van dakwerk tot voegwerk, van timmerwerk tot keukenrenovatie; niets is hen te gek.

Business Case

Donny kwam zo een paar jaar geleden terecht bij ons. Op dat moment had hij nog geen website. Vandaag de dag is een website ondenkbaar, en dus besloten wij om tafel te gaan. Op de website moest in ieder geval de mogelijkheid zijn tot een aanvraagformulier, en moesten er foto’s op een mooie wijze worden getoond. En niet geheel onbelangrijk; de website moest wel up-to-date qua content zijn. Zo hebben we afgesproken dat we eens per jaar de website grondig nalopen en krijgt Donny een verbetervoorstel.

Review klant

Onderhoud onze website en mail al een aantal jaren. Goede service en staat altijd voor je klaar zeer tevreden over de werkzaamheden die voor ons worden uitgevoerd.
Webprepare logo Duurzaam Onderhoud Nederland
Donny Ligtvoet, Eigenaar

De uitvoering

Omdat Donny niet teveel poespas wou, hebben we besloten het design/- en bouwtraject in 1 keer te doen. Dat bleek een schot in de roos, want na wat kleine correcties was de website gereed om live te gaan!

Het resultaat

Inmiddels draait de website alweer een paar jaar als een zonnetje op onze servers. Klanten vinden hun weg naar de website en doen regelmatig een aanvraag. Duurzaam Onderhoud Nederland is sinds zij klant zijn bij Webprepare ook online zichtbaar!

Webprepare

Navigation