Webprepare logo
Webprepare logo Bukas

Bukas

Bukas Administratiekantoor Leiden verzorgt al sinds 1988 financieel administratieve werkzaamheden voor (startende) ondernemingen in het midden- en klein bedrijf. Hoewel Bukas de administratie verzorgt voor zeer diverse ondernemingen, rekent Bukas de horeca en detailhandel tot zijn specialisaties. Drijvende kracht achter Bukas is André van der Plas. Samen met een klein en slagvaardig team enthousiaste en betrokken medewerkers verleent hij de volgende boekhouddiensten voor ondernemingen in de regio Leiden.

Business Case

Doordat Bukas onze boekhouder is, begon het balletje al snel te rollen. De huidige website was eigenlijk prima – alleen zat de website vol met plugins die al jaren niet meer werden doorontwikkeld. Een potentieel beveiligingsrisico dus. Ook was het doen van aanpassingen omslachtig. Webprepare heeft in goed overleg besloten de website over te bouwen in een modern systeem. Ook hebben wij al hun e-mailaccounts overgezet. Voor een boekhouder is e- mail essentieel, dus dat moest geruisloos verlopen!

Review klant

Ik heb Jordy leren kennen in tijden van nood. Onze site’s waren uit de lucht en ondanks de complexiteit en het feit dat hij op vakantie was heeft hij er voor gezorgd dat de problemen in no-time waren opgelost.
Webprepare logo Bukas
André van der Plas, eigenaar

De uitvoering

Voor het verbouwen van de website hebben wij een blanco thema gebruikt in combinatie met Elementor. De website was snel overgetrouwd zodat deze online kon. De website kan nu eenvoudig worden aangepast, en alle gebruikte plug-ins zijn up-to-date. Uiteraard hebben wij het aantal plug-ins zoveel mogelijk proberen te beperken, want des te meer plug-ins je gebruikt, des te trager wordt je website. De e-mailaccounts hebben we eerst aangemaakt op onze servers. Vervolgens hebben we alle bestaande e-mail overgezet naar onze server. Pas daarna hebben we de spreekwoordelijke knop omgezet, waardoor geen e-mail verloren is gegaan. Op locatie hebben wij de instellingen voor Bukas aangepast.

Het resultaat

Een up-to-date website die weer jaren vooruit kan. Ook staan we direct paraat als André of collega’s vragen hebben over e-mail, of andere gerelateerde vragen. Een perfect een- tweetje!

Webprepare

Navigation