Webprepare logo
Webprepare logo Bedrijfsvaatwassers

Bedrijfsvaatwassers.nl

Ben je op zoek naar een nieuwe vaatwasser voor jouw instelling, stichting, vereniging, catering of andere horeca gelegenheid. Dan ben je bij Bedrijfsvaatwassers.nl aan het juiste adres. Samen met hun landelijke servicedienst een aanwinst voor elke organisatie.

Business Case

Via onze partner SEO & SEA kwam Erik bij ons terecht. Zijn voorgaande hoster heeft eens een enorme fout gemaakt door geen back-up meer te hebben toen dat nodig was. Erik wou dit kostte wat kost voorkomen. Via onze partner SEO & SEA is Erik bij ons terecht gekomen.

Review klant

Goed, snel,flexibel en bijna 24/7 bereikbaar.
Webprepare logo Bedrijfsvaatwassers
Erik Enter, eigenaar

De uitvoering

Wij hebben de webshop volledig in beheer genomen en overgezet op een professionele VPS-server. Allereerst hebben we het pijnpunt aangepakt; back-ups. Voor bedrijfsvaatwassers.nl maken we niet elke dag een back-up, nee, zelfs elk uur! En we kunnen tot wel 1 maand terug. Vonden wij dat genoeg? Nee. Zo worden zijn back-ups ook op externe locaties opgeslagen. Vervolgens hebben gebruik gemaakt van Redis Full- Page caching en Object Caching om zodoende de laadtijd van de webshop te versnellen.

Het resultaat

Een supersnelle webshop die veilig is! Als er onverhoopt ooit iets misgaat, kunnen we altijd een back-up terugzetten. Dat is een hele geruststelling, want Erik zijn (online) business is onmisbaar!

Webprepare

Navigation