Webprepare logo
Logo-BZB2

BalansZorg Begeleiding

Stichting BalansZorg Begeleiding (BZB) heeft ten doel de hulpvrager, voornamelijk zorgmijders, te begeleiden en te stimuleren naar zelfredzaamheid om op eigen kracht, binnen zijn of haar mogelijkheden, zelfstandig te kunnen functioneren.

Business Case

Via een relatie kwam Famke bij ons terecht voor het laten maken van een nieuwe website. De huidige website van BalansZorg voldeed niet meer, en qua ontwerp was dat een understatement. Zij waren op zoek naar een webbouwer die de website in een nieuw jasje kon steken.

Review klant

De snelheid waarmee het project werd opgeleverd was werkelijk waar subliem. Er wordt goed meegedacht voor, tijdens- en na het project. Ook is Webprepare goed bereikbaar en geven je eerlijk advies.
Logo-BZB2
Famke Güler, Operationeel Directeur

De uitvoering

We hebben samen met BalansZorg gekeken naar hun wensen en eisen. Het moest vooral een simpele doch strakke website worden, waarop hun reeds bestaande huisstijl toegepast kon worden.

Het resultaat

Het resultaat mag er zijn. De website is door ons vormgegeven met daarin de wensen en eisen meegenomen van BalansZorg begeleiding. De website is simpel, overzichtelijk en flexibel. Zo kan men eenvoudig een pagina toevoegen, of bestaande teksten wijzigen. Ook het beheer en onderhoud wordt door Webprepare geregeld.
Webprepare

Navigation