Webprepare logo
Webprepare logo artiestensite

Artiestensite.nl

Artiestensite.nl is een nieuw concept die gericht is op zangers, bands, DJ’s en artiesten die nog geen website hebben, of een website die vele malen beter kan. Zij bieden een alles-in-1 pakket aan inclusief een professionele fotoshoot, hosting, onderhoud en nog veel meer.

Business Case

Artiestensite had op korte termijn een website en logo nodig. Eigenlijk moest alles geregeld worden; van hosting tot logo, en van website tot Social Media. De website moest simpel, strak en professionaliteit uitstralen. Ook wilde men dat het eenvoudig was om zelf ‘Artiestensites’ toe te voegen.

Review klant

Het eindresultaat is verbluffend. Design-technisch is de website helemaal wat we zochten. Ook het logo sluit perfect aan bij al onze wensen. De eerste aanvragen zijn zelfs al ontvangen..
Webprepare logo artiestensite
Jordy Boutier

De uitvoering

Het logo is ontworpen in Adobe Illustrator en afgestemd op de wensen van Artiesten-site.nl. Omdat men zelf graag eenvoudig ‘Artiestensites’ wilde toevoegen hebben we gekozen om JetEngine te gebruiken. Dit gebruiken we bovenop onze standaard-kit welke bestaat uit WordPress en Elementor.

Het resultaat

Het resultaat is een website, logo en Social Media pagina’s die binnen een week online zijn gegaan. Het ontwerp van zowel het logo als de website mag er zijn! Maar ook de eenvoud waarmee men nu zelf “Artiestensites’ kan toevoegen mag benoemd worden. Binnen nog geen 5 minuten kunnen zij een website plaatsen die zichtbaar is op de website – op diverse plekken. Een prachtige samenwerking!
Webprepare

Navigation