Betaalbare website laten maken

Betaalbare website bij Webprepare voor slechts € 69,00 p/m

Betaalbare website laten maken

Je bent net voor jezelf gestart, of loopt al een tijdje mee. Je wilt een nieuwe website laten maken en je bent nieuwsgierig naar de kosten. Wat ben je nu precies kwijt voor een website? Wat komt er nog meer bij kijken? Wie regelt mijn hosting, e-mail en onderhoud? Wij leggen het je graag uit.

Waar moet ik in ieder geval rekening mee houden?

Er zit weinig verschil tussen het aanschaffen van een nieuwe auto of een nieuwe website. Beiden vergen een eenmalige investering, en ze hebben geregeld onderhoud nodig. Bij het aanschaffen van een nieuwe website komt er echter nog een stuk meer bij kijken. Denk dan aan:

Benieuwd naar wat dit nu allemaal kost? Lees dan snel verder!

Onze voordelen

 • Binnen 2 weken online
 • Alles-in-1 pakket
 • Geschikt voor pc, tablet en mobiel
 • Geoptimaliseerd voor Google
 • Website afgestemd op jouw wensen
 • Tevredenheidsgarantie
 • Na 1 jaar maandelijks opzegbaar

Je hebt al een complete website voor slechts € 69,00 per maand (ex.btw)

Offerte aanvragen?

Betaalbare website laten maken

Globaal overzicht kosten website

We hebben de kosten netjes voor je opgesomd:

 • Ontwikkeling basis website: € 1.250,00 – € 2.500,00
 • Webhosting: € 15,00 p/m
 • E-mail: € 7,50  p/m
 • Onderhoudscontract: € 30,00 p/m

Deze bedragen zijn slechts puur ter indicatie. Je kan het natuurlijk zo gek maken als je wilt! Eenmalig heb je dus vrijwel altijd een forse investering, en daarbij heb je ook nog maandelijkse lasten.

Wij hebben dé oplossing voor je!

Wij zijn anders. Wij doen het beter. Bij Webprepare laat je een nieuwe website maken voor slechts € 69,00 per maand. Zonder eenmalige investering. En inclusief e-mail, onderhoud, updates en beheer. Voor een relatief laag bedrag is alles op het gebied van je website geregeld. Profiteer nu!

Het website pakket in een doos
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Nee. De investering van de website is uitgesmeerd over 12 maanden, en verwerkt in een relatief laag maandbedrag. Je betaalt dus niets eenmalig.

De minimale duur van het contract is 1 jaar. Na 1 jaar wordt het abonnement automatisch omgezet in een voordeliger onderhoudsabonnement. De kosten na 1 jaar bedragen € 39,00. Na 1 jaar kun je overigens maandelijks opzeggen.

Als je het contract opzegt verlenen wij alle nodige medewerking. Zo krijg je van ons je verhuiscode om je domeinnaam te verhuizen, en leveren wij alle benodigde informatie om naar de nieuwe provider te verhuizen. Let wel: het daadwerkelijk overzetten naar een andere provider doen we niet.

Absoluut! Webprepare heeft ruim 10 jaar ervaring op het gebied van websites maken. Maar we leveren bijvoorbeeld ook DTP-werkzaamheden, hoger in Google, serverbeheer, IT-werkzaamheden. We zijn wat dat betreft allround. We vernemen graag je idee!

De mening van onze klanten

Jordy Boutier-2

Offerte aanvragen

Wil je een nieuwe website laten maken of heb je interesse in een andere dienst? Vul je gegevens dan in en wij nemen snel contact met je op.

Contactgegevens

Onderwerp